Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Optimizarea inteligentă a costurilor în facility management

ROFMA Optimizarea Costurilor 2022
Pandemia, conflictele din vecinătate, complexa criză economică prin care trecem și evoluțiile din piața energetică sunt provocări globale pentru sectorul de workplace, property și facility management. Pe lângă acestea, creșterea exigențelor privind calitatea construcțiilor și a serviciilor de administrare, operare și întreținere a clădirilor determină dezvoltatorii și proprietarii de clădiri să solicite standarde din ce în ce mai ridicate în efectuarea serviciilor de FM, cărora le alocă însă bugete în scădere.

Mai mult...

Optimizarea inteligentă a costurilor în prestarea serviciilor de curățenie profesională

curs curatenie 2022 ROFMA
ROFMA vă invită să participați la Cursul de optimizare inteligentă a costurilor în prestarea serviciilor de curățenie profesională. Evenimentul se adresează facility managerilor, directorilor operaționali și coordonatorilor activităților de curățenie, administratorilor de clădiri și proprietarilor.

Mai mult...

Cum a fost la ROFMEX 2022

ROFMEX 2022 8iunie
A 4-a ediție a Romanian Facility Management Experience Days
8 iunie • Ramada Bucharest Parc

Pe 8 iunie, în București, ROFMA – Asociația Română de Workplace și Facility Management a organizat a patra ediție a ROFMEX – Romanian Facility Management Experience Days, prilej de a aduce din nou față în față lideri și profesioniști recunoscuți din domeniile property management, workplace management și facility management.

Mai mult...

Profesionistii in workplace, property si facility management se intalnesc la ROFMEX 2022

8 iunie • Ramada Bucharest Parc

ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management va invita sa participati la Romanian Facility Management Experience Day – ROFMEX 2022, cel mai important eveniment anual de workplace, property si facility management din Romania, care va aduce din nou fata in fata leaderi si profesionisti recunoscuti din aceste domenii.

Obiectivele principale ale evenimentului sunt promovarea, educatia si diseminarea de know-how. ROFMEX 2022  isi propune sa contureze, sub sloganul People, Performance, Professionalism, o imagine integrata si pragmatica asupra unor mega-tendinte precum viitorul mediului de lucru, sustenabilitatea si transformarea digitala.

Mai mult...

Webinar ROFMA: Reziliența la cutremur

Webinar_ROFMA_Rezilienta_Cutremure
Ce trebuie să știe property și facility managerii

Comunitatea ROFMA a comemorat cei 45 de ani scurși de la marele cutremur din 4 martie 1977 printr-o discuție despre reziliența prin educație și soluțiile tehnice pe care profesioniștii din property și facility management le au la dispoziție astăzi pentru a preveni urmările unui alt mare cutremur.

Mai mult...