Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Curs ROFMA online - Managementul mentenantei sistemelor tehnice din cladiri

MANAGEMENTUL MENTENANȚEI SISTEMELOR TEHNICE DIN CLĂDIRI

Curs online ROFMA

22, 23, 29 iunie 2020

 

ROFMA vă invită să participați la Cursul online de managementul mentenanței sistemelor tehnice din clădiri, care se va desfășura în zilele de 22, 23 și 29 iunie 2020.

Cursul tratează problematica mentenanței tehnice a echipamentelor prin prisma provocărilor și schimbărilor generate de ultimele evoluții, abordând teme esențiale pentru profesioniști precum:

Mai mult...

Curs ROFMA online Dezinfectare - Decontaminare

ROFMA vă invită să participați la primul curs online oferit de către asociația noastră:

"Curs ROFMA de Instruire Generală pentru Dezinfectarea-Decontaminarea cu Succes a Clădirilor și Asigurarea unui Mediu de Lucru Protejat la Momentul Reluării Activității"

Cursul online va avea loc in zilele de 11 (între orele 15:00 - 17:0) și 12 mai (între orele 9:00 - 11:00)

TEMATICA ABORDATĂ

Prima zi: 11 mai 2020 ora 15:00. Durata 2 h

Tema zilei: MĂSURI PREVENTIVE DE CONTROL AL INFECȚIILOR ȘI DE COMBATERE A CONTAMINĂRII ÎN SITUAȚII DE POSIBIL FOCAR DE BOLI INFECȚIOASE CUNOSCUTE SAU POTENȚIALE.

Mai mult...

Seria de cursuri certificate ROFMA - la ROFMEX 2019

Cursuri_certificate_ROFMA_ROFMEX_2019

Dezvoltați competențe în workplace, property și facility management la ROFMEX 2019

20 noiembrie 2019 • București

Pe 20 noiembrie, ROFMEX 2019 găzduiește o suită de cursuri certificate ROFMA susținute de o echipă puternică de profesioniști români și străini cu renume internațional, care vor prezenta interactiv concepte teoretice și practice de ultimă oră.

Participanții la aceste evenimente vor primi certificate valabile în cadrul programului educațional de învățare continuă dezvoltat de ROFMA.

Mai mult...

Curs de curățenie profesională în clădiri - 2019

Curs curatenie profesionala 2019

Participați la cursul de bună practică pentru organizarea și implementarea procedurilor de curățenie profesională în clădiri!

Evenimentul este dedicat supervizorilor de curățenie profesională / site managerilor / coordonatorilor echipelor mobile și coordonatorilor activităților de curățenie

Mai mult...

CURS PSI – Cluj-Napoca, 28-29 noiembrie

Curs pentru întreținerea și utilizarea sistemelor și instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor dedicat echipelor tehnice din domeniul Facility Management

Vă invităm să participați la Cursul pentru întreținerea și utilizarea sistemelor și instalațiilor de limitare și stingere a incendiilor dedicat echipelor tehnice din domeniul Facility Management, organizat de ROFMA – Asociația Română de Facility Management cu sprijinul Pyronova România.

Curs PSI ROFMA 2018

De ce e important să participați

Pe lângă dobândirea cunoștințelor teoretice cu privire la planificarea, organizarea, monitorizarea și controlul activității de prevenire și stingere a incendiilor și deprinderea unui limbaj de specialitate, cursul PSI oferă în plus:

Mai mult...