Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

AGA ROFMA 2023

Pe 14 noiembrie 2023, între orele 15:30-17:30, îi invităm pe membrii ROFMA să participe la Adunarea Generală a Asociaților. Evenimentul se va desfășura la Ramada Bucharest Parc, Sala Terra Grand Ballrom, bd-ul. Poligrafiei nr.3-5, București, Sector 1. 

Cu această ocazie se va vota noua componență a structurilor de conducere a asociației. Aceasta va avea loc în aceeași zi și in aceeași locație cu ROFMEX 2023, cel mai important eveniment de business din domeniu, organizat de către asociația  noastră. 

Mai mult...

Deceniul digital al Europei: obiective digitale pentru 2030

Deceniul Digital
Lucian Gheorghiu, 27 februarie 2023

Calea către Deceniul Digital este un program conceput de Uniunea Europeană pentru a se asigura că fiecare stat membru este pregătit pentru „provocările unei lumi în evoluție și interconectate”până în 2030.

Modul în care UE își propune să ajungă acolo este prezentat ca o „busolă digitală”, fiecare dintre cele patru puncte ale sale indicând o strategie de bază – promovarea competențelor digitale, lansarea unor infrastructuri digitale sigure și durabile, transformarea digitală a întreprinderilor și digitalizarea sectorului public.

Mai mult...

Sărbătorim împreună WORLD FM DAY

12 Mai este ziua noastră, a tuturor celor implicați în acest domeniu, zi care celebrează și reafirmă recunoașterea profesiei de facility manager.

Mai mult...

Lansăm o consultare la nivel național

ROFMA_Chestionar_consultare_nationala

Criza fără precedent în care ne aflăm ne determină și pe noi, cei din facility management, property management și workplace management să acționăm ca o comunitate profesională unită și rezilientă. Coagulăm în cadrul ROFMA acele energii, know-how și best practices care vor putea să ne facă să înțelegem și să trecem mai ușor împreună peste această perioadă și peste ce va urma.

Mai mult...

Soluție inovativă pentru asigurarea curățeniei și igienei în spații publice!

 

În noul context generat de apariția și extinderea, la nivel global, a Infecțiilor cu noul Coronavirus  - COVID 19  (COronaVIrus Disease 2019), comunitatea FM din România este intens preocupată de identificarea și implementarea celor mai eficiente soluții de prevenție și protecție față de acțiunea patogenă a virușilor responsabili. În calitatea sa de organizație profesională reprezentativă a acestei comunități, ROFMA se implică în acest efort prin diseminarea informațiilor relevante privind progresele în protecția la COVID 19 și limitarea, chiar eliminarea răspândirii maladiilor aferente.

Mai mult...