Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

BSS - realizari in 2019, provocari pentru 2020

Doamna Silvia Țancof, Director Operațional BSS, ne-a răspuns la câteva întrebări despre rezultatele recente ale companiei, proiectele pentru  anul acesta și despre cum vede provocările domeniului în viitorul apropiat.

Care sunt cele mai semnificative realizări ale companiei Dvs. în anul 2019?
Principalele realizări ale firmei constau în:
- menținerea și consolidarea portofoliului de clienți, atât prin prelungirea contractelor existente cât și prin extinderea teritorială a  unora dintre acestea cu noi locații și suprafețe (spații de birouri și logistice);
- ca efect, menținerea BSS pe unul din primele trei locuri în clasamentul firmelor, după cifra de afaceri, cifră care a crescut cu peste 6% comparativ cu 2018.


Ce planuri/proiecte aveți pentru 2020?
- desigur, obiectivul prioritar constituie atât menținerea clienților și a contractelor existente, cât și câștigarea de noi clienți și locații care să beneficieze de serviciile noastre;
- vom acorda o atenție sporită principiilor sustenabilității, prin optimizarea structurii serviciilor prestate și revizuirea proceselor;
- reducerea consumurilor și a pierderilor se vor situa în centrul preocupărilor pentru toate procesele companiei.

Care anticipați că vor fi provocările domeniului în anul ce vine? Menționați cel putin una.
- problema dinamicii forței de muncă, în special a fluctuației personalului, rămâne una foarte importantă pentru toată industria FM națională, inclusiv pentru BSS.

RICS – partener ROFMEX 2019

RICS_partener_ROFMEX_2019

Pentru prima data in Romania, The Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) devine partener al unui eveniment de workplace, property si facility management. Ne bucuram sa avem alaturi la ROFMEX 2019 una dintre cele mai cunoscute si respectate organizatii globale de profesionisti in real estate, constructii, facility management si infrastructura.

Mai mult...

Curățarea parcărilor

Un serviciu de calitate poate fi oferit doar de profesioniștii în domeniu

Napoleon Combei, 25.07.2019

Cum ar fi ca parcarea imobilului să nu aibă nicio pată și să fie curată în permanență? Curățarea, aerisirea și îngrijirea acestui spațiu depinde atât de cei care ocupă aceste spații, cât și de cei ce execută activitatea de curățenie – specialiștii în domeniu.

Curățarea parcărilor este o provocare chiar și pentru specialiști, care vor efectua cu profesionalism acest serviciu cu ajutorul mașinilor, echipamentelor, soluțiilor specifice și personalului calificat pentru a putea oferi permanent o curățenie de calitate.

Există mai multe variante de efectuare a curățeniei în parcări, indiferent că e vorba de cele subterane sau supraterane; vă prezint în continuare trei dintre cele mai uzuale metode.

Mai mult...

Workplace-ul, a doua noastră casă

Oana Preda, 27.06.2019

Suntem asaltați de tendințe, însă oare câți dintre noi înțelegem pe deplin importanța acestora? Se discută de „wellbeing” și „tehnologizare”. Auzim frecvent de „sustenabilitate”. Tehnologia evoluează încontinuu. Construim clădiri inteligente, implementăm programe din ce în ce mai performante, conducem mașini electrice, tindem către ride-sharing, inventăm fel și fel de aplicații, înlocuim o parte din forța umană cu roboți și multe altele.

Mai mult...

Talk to us

085 888 5555