Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Descoperă noi perspective în administrarea clădirilor și proprietăților

Pe 26 martie, Property & Facility Management Conference, eveniment etalon specializat pe servicii de administrare și gestionare a clădirilor și proprietăților, revine cu o nouă ediție la Hotel JW Marriott din București.

Conferința oferă ocazia de a asculta jucători importanți de pe piață și de a interacționa cu elita industriei, fiind un eveniment-cheie pentru profesioniștii care își doresc să înțeleagă mai bine schimbările prin care trece domeniul imobiliar astăzi, dar și cum să se conformeze noilor reglementări.

Mai mult...

Curs de instruire supervizori, sefi de tura si site manageri de curatenie profesionala

ROFMA va invita sa participati pe 30-31 ianuarie la Cursul de instruire supervizori, sefi de tura si site manageri de curatenie profesionala organizat de Cleaning360° - furnizor de formare profesionala acreditat ROFMA. Cursul se desfasoara timp de 2 zile si se adreseaza supervizorilor de curatenie profesionala, site managerilor, coordonatorilor echipelor mobile si coordonatorilor activitatilor de curatenie.

Mai mult...

BIMcon Summit 2023

ROFMA vă recomandă să participați la BIMcon Summit 2023.

Conferința se va desfășura la Ramada by Wyndham Bucharest Convention Center, timp de două zile, pe 25-26 octombrie 2023 (miercuri-joi), a doua zi fiind organizate mese rotunde în cadrul Domeniilor buildingSMART România, grupuri de lucru deschise cu specialiști care contribuie esențial la îmbunătățirea mediului construit.

La acest eveniment, membrii ROFMA beneficiază de o reducere de 10%.

Mai mult...