Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

White Collar Crime and Corporate Fraud in Romania 2023

71 White Collar Crime and Corporate Fraud 2023
Govnet va invita miercuri, 1 Martie, sa participati la cea de-a 5a editie a White Collar Crime and Corporate Fraud in Romania 2023, la Grand Hotel Bucharest, incepand cu orele 9:00, in Sala Fortuna, Etaj 21.

Membrii ROFMA beneficiaza de 15% discount din taxa de inscriere (129 Euro+TVA), in baza codului ROFMA, care trebuie utilizat in dreptul companiei, in momentul inregistrarii.

White Collar Crime & Corporate Fraud in Romania 2023 isi propune sa aduca la aceeasi masa de discutii reprezenanti ai autoritatilor centrale, avocati, juristi, specialisti in domeniu si reprezentanti ai marilor companii, care sa dezbata modalitatile de identificare, detectare si gestionare a riscurilor legate de activitatile frauduloase care pot avea loc in cadrul companiilor.

Mai mult...

Property & Facility Management Conference 2023

Imagine Comunicat PFMC23
Participă la întâlnirea anuală a specialiștilor în Property & Facility Management

Property & Facility Management Conference revine cu o nouă ediție. Conferința aduce în atenția participanților noutățile din industrie și oferă contextul propice pentru schimbul de idei și contacte în pauzele de networking.

Mai mult...

HOTSPOT SKYHUB – priveliște panoramică, tehnologie și confort

Hotspot Skyhub 10434
Hotspot, membru ROFMA, specialistul spațiilor premium de coworking, dezvoltat de consultanții imobiliari germani REC Partners – deja recunoscut la nivel european –, a inaugurat un nou spațiu flexibil de lucru – Hotspot Skyhub – aflat la etajele superioare din Orhideea Towers.

Mai mult...

ROMANIAN SECURITY FAIR 2022

Romanian Security Fair
9-11 noiembrie, ROMEXPO București

După patru ani, ROMANIAN SECURITY FAIR, cel mai important eveniment al industriei de securitate româneşti revine, în format fizic, la Complexul Expozițional ROMEXPO. Evenimentul este organizat de Asociația Română de Tehnică de Securitate și Alarmă, în parteneriat cu ROMEXPO.

Mai mult...

Participă la openBIM AWARDS 2022!

banner BIMcon2022 wip cu background Recovered
Participă la openBIM AWARDS 2022, prima GALĂ care promovează inițiative openBIM din regiunea balcanică!

Invităm organizațiile, companiile și profesioniștii din property management, facility management și workplace management să se înscrie la openBIM AWARDS, la categoria As-Built&Facility Management.

Mai mult...