Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Îmbunătățește-ți strategiile de business la TopHotel Conference 2024!

Industria ospitalității este în continuă schimbare, fiind influențată de evoluțiile tehnologice și de preferințele consumatorilor. Cu toate aceste transformări, calitatea serviciilor și facilităților oferite clienților rămân aspecte fundamentale pentru succesul în domeniu.

În anul 2024, strategiile specialiștilor trebuie să fie centrate pe personalizarea experienței clientului și pe sustenabilitate. Despre toate aceste lucruri vom vorbi în cadrul evenimentului de referință, TopHotel Conference 2024, pe 28-29 mai, la Hotel JW Marriott din București, alături de lideri de opinie, care sunt pregătiți să dezbată cele mai noi tendințe și provocări din industrie.

Mai mult...

Karcher Romania: Am ales sa facem artă din curațenie!

ROFMA vă recomandă să luați parte la un eveniment deosebit ce va marca o etapă importantă în istoria Kärcher România, membru activ al asociației noastre.

Am ales sa facem artă din curațenie - Brașov 2024

Conferință de presă și Product Show Kärcher România

Brașov, Teatrul Sică Alexandrescu • 25 aprilie 2024

Pe data de 25 aprilie, La Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov, Kärcher România organizează o conferință de presă în cadrul căreia va prezenta un nou proiect inițiat în beneficiul comunității din Brașov: curățarea a două obiective importante pentru brașoveni: Piața Sfatului și Teatrul Sică Alexandrescu.

Mai mult...

The Future Is Now!

Eveniment de lansare a celor mai noi modele robotice Tennant în România

18 aprilie 2024, Nord Events Center by Globalworth, București

TENROM, membru activ al ROFMA, organizează pe 18 aprilie, la București, cel mai mare eveniment al industriei românești de curățenie din acest an – o premieră menită să aducă împreună tehnologia de ultimă generație și profesioniștii din facility management și nu numai.

Mai mult...

Descoperă noi perspective în administrarea clădirilor și proprietăților

Pe 26 martie, Property & Facility Management Conference, eveniment etalon specializat pe servicii de administrare și gestionare a clădirilor și proprietăților, revine cu o nouă ediție la Hotel JW Marriott din București.

Conferința oferă ocazia de a asculta jucători importanți de pe piață și de a interacționa cu elita industriei, fiind un eveniment-cheie pentru profesioniștii care își doresc să înțeleagă mai bine schimbările prin care trece domeniul imobiliar astăzi, dar și cum să se conformeze noilor reglementări.

Mai mult...