Inscrie-te acum ca expozant sau sponsor/partener al ROFMEX 2018!  Mai mult...

Protectia la incendiu, esentiala pentru siguranta investitiilor financiare si imobiliare

Miercuri, 10 octombrie 2018, a avut loc conferinta „Protectia la incendiu, esentiala pentru siguranta investitiilor financiare si imobiliare”. Evenimentul organizat de Bulboaca si Asociatii – si sustinut de ROFMA – s-a adresat bancilor si companiilor de administrare a activelor.

Bulboaca si Asociatii_Protectia la incendiu_10.10.2018
Bulboaca si Asociatii, Protectia la incendiu, 10.10.2018

Reprezentantii celor mai importante institutii financiar-bancare din Romania si ai companiilor de administrare a activelor au asistat la o dezbatere interactiva, temele principale abordate fiind autorizarea privind securitatea la incendiu, aspecte tehnice si obligatii in exploatarea cladirii, riscuri si raspundere, punandu-se accent pe preventie si mijloace concrete de gestionare a riscurilor.

Mai mult...

Romanian Security Fair 2018

Cele mai mari companii pentru tehnica de securitate prezente la Romanian Security Fair 2018

Va anuntam ca s-a deschis inregistrarea online pentru accesul gratuit la targul de securitate ROMANIAN SECURITY FAIR 2018. Accesati butonul INREGISTRARE de pe site-ul evenimentului (www.romaniansecurityfair.eu), completati campurile solicitate in formular si finalizati inregistrarea. Pe adresa de email inserata in formularul de inregistrare veti primi codul tichetului de acces in expozitie. In ziua vizitei, la intrarea A a Pavilionului Central ROMEXPO, vi se va emite legitimatia de acces pe baza codului de  tichet.

Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate, in parteneriat cu ROMEXPO, organizeaza in perioada 18-20 octombrie Romanian Security Fair 2018, cea mai importanta expozitie de tehnica pentru securitate din zona de est si sud-est a Europei.

Romanian Security Fair 2018

Mai mult...

Smart Cities of Romania 2018

SMART CITIES OF ROMANIA 2018, cea de a patra editie a expo-conferintei nationale dedicatae promovarii solutiilor pentru orase inteligente, va avea loc in perioada 30 octombrie 2018. Evenimentul ce se va desfasura la Crowne Plaza Hotel va reuni reprezentanti ai Comisiei Europene, administratiei centrale si locale, institutiilor publice si organizatiilor private implicate in promovarea si implementarea proiectelor „smart” in Romania.

Mai mult...

REALTY Forum, June 19 at Sheraton Bucharest Hotel

It is our pleasure to invite you to the 17th edition of the REALTY Forum organized by Business Review. The event will take place on June 19 at Sheraton Bucharest Hotel, Platinum Hall, starting with 8:30 am.

REALTY Forum

Developers, investors and consultants will come together to share insights on major new investment projects on the local real estate market, new trends shaped by the internal migration of specialists, the hottest business opportunities in the industry and the office of the future.

Mai mult...

Last Call: Facility & Property Management Conference

Facility & Property Management Conference revine cu o noua editie pe 12 iunie la JW Mariott Bucharest Grand Hotel si va reuni proprietari, chiriasi si specialisti in mentenanta si administrarea proprietatilor sub tematica OPERAREA SUSTENABILA A CLADIRILOR.

Facility & Property Management Conference

 

Mai mult...

Abonati-va la fluxul nostru de stiri.

Talk to us

085 888 5555