Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Incep inscrierile pentru o noua serie a programului de masterat in FM din Romania

In continuarea proiectului educational de nivel superior in Facility Management, initiat in vara anului trecut, Universitatea Politehnica din Bucuresti, in colaborare cu ROFMA – Asociatia Romana de Facility Management, lanseaza inscrierile pentru Programul de Masterat in Managementul Facilitatilor – anul universitar 2018-2019.

Masterat Facility Management 2018

Acest program se va derula, ca si cel inceput anul universitar trecut, in cadrul Facultatii de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice (IMST). Important de mentionat este faptul ca acest program se desfasoara in cadrul generos al Acordului de Parteneriat recent incheiat intre Universitatea Politehnica Bucuresti si ROFMA.

Mai mult...

PRIMUL PROGRAM DE MASTERAT IN FM DIN ROMANIA

Intelegand procesul de maturizare accelerata a pietei de facility management din Romania si necesitatea realizarii unui salt semnificativ in nivelul de educatie al profesionistilor din domeniu, Universitatea Politehnica din Bucuresti, in colaborare cu ROFMA - Asociatia Romana de Facility Management, lanseaza, incepand cu anul universitar 2017 – 2018, primul Program de Masterat in Managementul Facilitatilor (FM), program ce se va desfasura in cadrul Facultatii de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice - IMST.

Mai mult...

PRIMUL STUDIU PRIVIND PIATA FORTEI DE MUNCA DIN FACILITY MANAGEMENTUL ROMANESC

In perioada 2014-2015, ROFMA a fost partenera in proiectul POSDRU/161/2.1/G/132723 cu titlul "Fii profesionist!". Proiectul si-a propus promovarea tinerilor absolventi pe piata fortei de munca si consilierea acestora pentru ca tranzitia de la scoala la viata activa sa fie usoara si eficienta. In cadrul proiectului, ROFMA, printr-o serie de firme membre, a oferit stagii de practica studentilor inscrisi in proiect. Totodata, aspecte ale facility managementului, importanta acestuia si sansele de dezvoltare a unei cariere in acest domeniu au fost prezentate studentilor de catre consilierii proiectului si reprezentantii asociatiei, starnind un real interes.

Mai mult...

Cursurile Energy University by Schneider Electric

Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei,  va ofera acces GRATUIT la educatie pe temele eficientei energetice si centrelor de date prin website-ul Energy University. Sunt disponibile cursuri complete pe marginea celor mai arzatoare subiecte: Sisteme energetice; Iluminat; Ventilatoare; HVAC si multe altele. De asemenea, va puteti consolida educatia participand la examenul de atestare Professional Energy Manager (PEM).

Mai mult...