Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Cum a fost la Romanian Workplace Management Forum 2024?

La sfârșitul lunii trecute a avut loc la Cluj-Napoca cea mai recentă ediție Romanian Workplace Management Forum în organizarea ROFMA – Asociația Română de Workplace și Facility Management. Pe parcursul celor două zile s-au desfășurat lucrările forumului, o nouă ediție a ROFMA Drinks & Talks și vizite de documentare în clădiri și spații de lucru reprezentative din Cluj-Napoca și împrejurimi. Evenimentul a adus împreună cei mai importanți reprezentanți ai domeniilor de workplace, property și facility management din țară.

Mai mult...

Romanian Workplace Management Forum 2024

Romanian Workplace Management Forum • 23-24 mai 2024 • Cluj-Napoca

Pe măsură ce companiile au făcut tranziția către munca hibridă, problemele legate de productivitate, preferințele de locație, cultură, costuri și siguranță au căpătat dimensiuni complet noi. Schimbarea nu numai că oferă oportunități, dar necesită și o abordare diferită a performanțelor și impactului, în special pentru profesioniștii din workplace și facility management.

De ce să vii la această ediție a Romanian Workplace Management Forum?

Mai mult...

Cum obții avantaje competitive prin standarde, norme și proceduri

Seminar organizat de ROFMA și PSSCI

cu sprijinul ASRO, BIMTECH/buildingSMART Romania și Cleaning 360

 

Acum e momentul! Într-un mediu de business extrem de competitiv și în plină transformare, în care presiunea pe costuri, cererea pentru servicii de calitate, intensificarea concurenței și nevoia de reziliență la crizele permanente sunt realități acute, înțelegerea și aplicarea standardelor, normelor și procedurilor poate crea un avantaj competitiv deloc de neglijat.

Mai mult...

Premiile ROFMA pentru transformare digitală în workplace, property și facility management

Recunoaștem și celebrăm excelența

Premiile ROFMA pentru transformarea digitală în workplace, property și facility management au menirea de a recunoaște și de a celebra cele mai valoroase realizări, cele mai dinamice organizații și cei mai buni profesioniști dedicați acestui domeniu.

Cei care vor intra în concurs trebuie să demonstreze, prin proiectele transmise, preocuparea continuă pentru dezvoltarea domeniului prin aplicarea de soluții inovatoare la probleme complexe de workplace, property și facility management, creșterea eficienței, reducerea costurilor, protecția mediului și starea de bine a salariaților.

Mai mult...

Deveniți parteneri ROFMEX 2023!

Integrarea tehnologiilor avansate și provocarea AI, eficiența energetică, accentul crescut pe factorii de mediu, sociali și de guvernanță, precum și pe protocoalele de sănătate și siguranță, reziliența activităților, perfecționarea muncii hibride în birourile post-pandemice și, nu în ultimul rând, permacriza sunt doar câteva dintre subiectele care preocupă în continuare jucătorii din mediul construit, modelând dramatic și rapid mediul de afaceri.

Cum se poziționează sectorul de facility, property și workplace management în acest context? Care sunt principalele provocări globale și la nivel național, dincolo de presiunea pe costuri și lipsa resurselor umane? Cum pot fi transformate evoluțiile și tendințele actuale în oportunități de business?

Mai mult...