MANAGEMENTUL MENTENANȚEI SISTEMELOR TEHNICE DIN CLĂDIRI
Curs online ROFMA
22, 23, 29 iunie 2020
ROFMA vă invită să participați la Cursul online de managementul mentenanței sistemelor tehnice din clădiri, care se va desfășura în zilele de 22, 23 și 29 iunie 2020.
Cursul tratează problematica mentenanței tehnice a echipamentelor prin prisma provocărilor și schimbărilor generate de ultimele evoluții, abordând teme esențiale pentru profesioniști precum:
- Prevederi legale pentru menținerea funcționării sistemelor tehnice din clădiri
- Adaptarea proceselor și serviciile de mentenanță tehnică la situația actuală generată de crizele economice și de sănătate din mediul înconjurător
- Realizarea și punerea în practică a planurilor de contingență pentru asigurarea funcționării în parametri a sistemelor tehnice din clădiri
- ținerea standardelor de calitate a serviciilor de mentenanță în condițiile renegocierii contractelor
- Rolul mentenanței sistemelor tehnice din clădiri în asigurarea sănătății și securității la locul de muncă.
Cui se adresează cursul?
Cursul se adresează profesioniștilor în domeniu, atât din zona firmelor prestatoare de servicii de property și facility management, cât și din sfera beneficiarilor (proprietari, chiriași, dezvoltatori, etc). La curs pot participa facility manageri, property manageri, corporate real estate manageri, coordonatorii echipelor de mentenanță tehnică, ingineri, tehnicieni, site manageri, proiectanți, alți profesioniști în domeniu.
Când și cum are loc cursul?
Cursul se desfășoară online pe durata a 3 zile; 2 ore/zi în zilele 22, 23 și 29 iunie 2020 în intervalul orar 16:00 – 18:00.
În baza completării formularului de înscriere, participanții vor primi un link de acces la platforma online în care se organizează cursul.
Care este tematica acestui curs?
ZIUA 1 (22 iunie 2020):
Modulul I: Cadrul Legal
1.1. Deschidere curs și prezentarea generală, a tematicii modulului și prezentarea lectorilor
1.2. Sisteme electrice
1.3. Sisteme HVAC – Ventilațe și sisteme de răcire
1.4. Sisteme HVAC - Sisteme termice
1.5. Sisteme sanitare
1.6. Întrebări și răspunsuri
ZIUA 2 (23 iunie 2020)
Modulul II: Adaptarea proceselor și serviciilor de mentenanță tehnică la situația generată de actualele crize
2.1. Deschidere modul și prezentarea tematicii
2.2. Sisteme electrice
2.3. Sisteme HVAC – Ventilațe și sisteme de răcire
2.4. Sisteme HVAC - Sisteme termice
2.5. Sisteme sanitare
2.6. Întrebări și răspunsuri
ZIUA 3 (29 iunie 2020)
Modulul III: Realizarea și punerea în practică a planurilor de contingență
3.1. Introducere în tematica modulului
3.2. Planuri de contingență pentru sistemele tehnice ce deservesc linii de producție și aplicații speciale
3.3. Analiza comparativă a costului sistemelor pe întreg ciclul de viață
3.4. Influența mentenanței tehnice asupra duratei de viață, constituirea bugetului de mentenanță
3.5. Clasificarea evoluției funcționale pe un ciclu de viață, si evoluția costurilor pe ciclul de viață a clădirilor
3.6. Întrebări și răspunsuri
3.7. Concluzii, detalii despre derularea examenului de absolvire
Cine sunt lectorii cursului?
Specialiști recunoscuți pe plan național, cu o mare experiență în domeniu, cu precădere în zona practică, lectori recunoscuți ROFMA.
Gabriel Bambache
Activează în cadrul Companiei Naționale Aeroporturi București, este membru ROFMA din 2009, Profesor Asociat la UPB, lector la conferințe de FM atât în țară cât și în străinătate și consultant în domeniul FM. Și-a început cariera în domeniul cercetării în ICEMENERG, din 2001 urmărind activitarea de întreținere a echipamentelor de comutație iar din 2006 a condus timp de 4 ani, în cadul unui start-up românesc, activitatea de întreținere și reabilitare a transformatoarelor de mare putere din sistemul energetic național, urmând ca din 2001 să gestioneze, în calitate de Director, contracte de mentenanță tehnică a sistemelor și echipamentelor. A condus timp de 5 ani o companie de top din domeniul FM gestionând contracte de mentenanță integrată la nivel național pentru clienți de notorietate.
Florin Militaru
Cu o experiență profesională remarcabilă în domeniul ingineriei electrice, Florin Militaru este proiectant, consultant, auditor energetic pentru audituri complexe și expert extrajudiciar în domeniul electric. Este lector autorizat ROFMA, titular al capitolului dedicat mentenanței sistemelor tehnice din clădiri, din cadrul singurului curs autorizat de specializare în facility management din România.
Radu Tar, Technical Manager, Asset Management Globalworth
Radu Tar ocupă funcția de Director Tehnic în cadrul departamentului de Asset Management al companiei Globalworth. Elaborează caietele de sarcini și gestionează implementarea bugetelor operaționale de investiții din zona tehnică a departamentului.
Radu Tar este și lector în cadrul programului de masterat în facility management derulat de Universitatea Politehnica București în colaborare cu ROFMA.
Alexandru Zană, Service Leader, Trane Romania
Cu o experiență de aproape 20 ani dobândită în firme din România și străinătate în domeniul HVAC-R, din poziția de conducere a organizației de service a TRANE ROMANIA, Alexandru a investit în progresul companiei prin dezvoltarea unei echipe de profesioniști și adoptarea unor linii de business inovatoare care să răspundă în avans cerințelor pieții locale. Este lector la evenimente de FM atât în țară cât și în străinătate.
TARIF PARTICIPARE:
- 500 RON / PERS (+ 19% TVA)
- 190 RON / PERS (+ 19% TVA) pentru membrii ROFMA
Tariful include:
- Participarea la cursul online
- Suportul de curs
- Obținerea Certificatului de Absolvire recunoscut de ROFMA, în urma parcurgerii unui test grilă de evaluare a cunoștințelor.
Condiții de participare:
După completarea formularului de participare, vă rugăm să-l returnați la e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pe baza acestuia se întocmește factura proforma. Locul la curs este rezervat numai în momentul confirmării plății facturii proforma sau apariției în extrasul de cont ROFMA a contravalorii aferente.
Vă așteptăm!