Schimbare majora in ROFMA incepand cu 2019. Detalii in curand.

Prezentare membri ROFMA

Grupul de inițiativă care a demarat proiectul înființării Asociației Române de Facility Management este compus din firmele: Archibus Solution Center România, BSS – Building Suport Services, CB Richard Ellis Eurisko, Coral Construct, Dress & Sommer România, ISS Facility Management și MT&T Property Management. Proiectul a fost demarat la începutul anului 2009, iar asociația a luat ființă în data de 10.06.2009. Vă prezentăm în continuare membrii ROFMA – persoane juridice.

Curs autorizat de specializare in facility management - sesiunea iarna 2018-2019


Incep inscrierile pentru sesiunea de iarna 2018-2019 a Cursului autorizat de specializare in domeniul facility management, realizat in parteneriat cu Real Estate User Group (REUG) din cadrul Universitatii Tehnice din Viena!

Cursul are la baza programa stabilita prin standardul ocupational pentru educatie si formare profesionala pentru ocupatia de „manager de facilitati”, cod COR 242117, si este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice.

Curs_autorizat_specializare_facility_management


Vă rugăm introduceți adresa de email asociată cu contul de utilizator. Numele de utilizator vă va fi trimis pe această adresă.

Abonati-va la fluxul nostru de stiri.

Talk to us

085 888 5555