Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Conducerea ROFMA

Roxana Bodo

Președinte

Mircea Dobre

Vicepresedinte

Cristian Vasiliu

Director General

  Archibus Solution Center Romania
www.archibus.ro
 

Solutia completa nr. 1 in lume pentru Corporate Real Estate, Facility Management si Managementul Infrastructurii

 

 

  Building Support Services
www.bss.ro
  Smart sqware meters

 

  Coral Construct
www.facility-management.ro
  Providing Properties with Performance

 

Prezentare membri ROFMA

Grupul de inițiativă care a demarat proiectul înființării Asociației Române de Workplace și Facility Management este compus din firmele: Archibus Solution Center România, BSS – Building Suport Services, CB Richard Ellis Eurisko, Coral Construct, Develop & Support Management, ISS Facility Management și MT&T Property Management. Proiectul a fost demarat la începutul anului 2009, iar asociația a luat ființă în data de 10.06.2009.

Consiliul Director ROFMA

Asigură punerea în executare a hotărârilor Adunării Generale a Asociaților (AGA). Este alcătuit din 9 membri, dintre care un președinte și un vicepreședinte, aleși de AGA. Durata mandatului Consiliului Director este de 2 ani, existând posibilitatea de reînnoire a acestuia.

Curs autorizat de specializare in facility management - sesiunea primavara 2020


Incep inscrierile pentru sesiunea primavara 2020 a Cursului autorizat de specializare in domeniul facility management, realizat in parteneriat cu Real Estate User Group (REUG) din cadrul Universitatii Tehnice din Viena!

Cursul are la baza programa stabilita prin standardul ocupational pentru educatie si formare profesionala pentru ocupatia de „manager de facilitati”, cod COR 242117, si este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice.

Curs_autorizat_specializare_facility_management


Vă rugăm introduceți adresa de email asociată cu contul de utilizator. Numele de utilizator vă va fi trimis pe această adresă.

Fii la curent!
Aboneaza-te la newsletter