Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

A APARUT PRIMA EDITIE A STUDIULUI ROMANIAN FACILITY MANAGEMENT SURVEY - 2014

Destinat specialistilor din domeniul serviciilor de Facility Management (FM), atat consumatori cat si furnizori de servicii, studiul constituie un prim pas important in clarificarea si intelegerea specificului pietei romanesti, a fenomenului externalizarii serviciilor, importantei valorii adaugate si a inovatiei.
Prin suportul competent oferit de peste 200 de specialisti in acest domeniu a rezultat configurarea unei imagini cuprinzatoare a pietei locale de FM, concretizata in 66 de pagini in format A4, care prezinta informatii actuale, structurate si reprezentate in formate grafice intuitive. Studiul include analize si evaluari rezultate din cercetari calitative tip focus group cu specialisti din cele trei dimensiuni ale pietei de FM  - proprietari de cladiri, utilizatori finali si furnizori de servicii.


Cei doi autori, Richard Mocko si Adrian Balasu - cu o experienta consistenta in FM,  s-au concentrat in privinta consumatorilor de servicii pe informatii si opinii colectate de la proprietari de cladiri sau chiriasi. Privind piata furnizorilor de servicii, au fost evaluate si comparate date oferite de manageri de firme specializate in servicii externalizate sau de departamente interne de FM din cadrul unor mari companii. In dorinta de a avea o cat mai larga adresabilitate, inclusiv internationala, studiul este redactat in limba engleza, dar graficele exemplificatoare sunt bilingve.

Invitam toti specialistii interesati de a patrunde in intimitatea domeniului FM romanesc sa achizitioneze brosura, disponibila doar in format tiparit, in 250 de exemplare individualizate cu un cod unic de inregistrare. Comenzile pot fi date prin intermediul site-ului ROFMA și al partenerilor sai. Preturile de vanzare (fara TVA) sunt:

- 40 de Euro - pentru membrii ROFMA,
- 60 Euro - pentru non-membri.

 

 

{rsform 3}