Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Gallery

  • Home
  • Pages
  • Gallery
  • Grid Layout
  • 4 Column Grid

Lansam prima serie din 2013 a cursului de Facility Management

Dupa succesul primelor doua cursuri de Facility Management, desfasurate in 2012, ROFMA – Asociatia Romana de Facility Management anunta initierea editiei a treia a acestui curs dedicat managerilor si specialistilor in administrarea, intretinerea si operarea cladirilor.

Cursurile debuteaza in data de 28 februarie 2013 si se vor desfasura pe parcursul a doua luni, in 4 module. Acest curs este realizat  in parteneriat cu REUG – Real Estate User Group din Viena, structura specializata in traininguri dedicate facility managementului in cadrul Universitatii Tehnice din Viena.     >Necesitatea reeditarii cursului rezida in nevoia afirmata de crestere si extindere a nivelului de pregatire profesionala a managerilor si specialistilor in FM, solicitarile de participare depasind la fiecare editie numarul limitat de locuri.

 
Cateva aprecieri privind primele doua editii din 2012 ale cursului sunt edificatoare:
" Acest curs a reusit sa adune la un loc un numar mare de reprezentati din diferite companii de facility management, insumand astfel o vasta experienta culturala si operationala  oferind celor prezenti o atmosfera unica” – Alexandru Leascenco, project manager la ISS Facility Services.
 
  
 
” Fiind primul curs organizat de ROFMA si beneficiind de participarea unor lectori de prim rang in domeniu (ma refer in mod deosebit la Dl. Prof. Alexander Redlein) consider ca a fost un succes in dezvoltarea profesională” – Iulian Caramida – sef proiect BCR Real Estate Management.
Iar vicepresedintele ROFMA, Richard Mocko a subliniat:  "Vom  continua dezvoltarea platformei educationale, la un nivel superior. Vom aduce o noua viziune, mult mai profesionala, in FM si ne mentinem angajamentul de continuare a  contributiei noastre la dezvoltarea FM, sa formam 40-50 profesionisti pe an. Este mult loc pentru crestere in perioada urmatoare" .
 
  
 
Continutul cursului va fi similar cu cel din 2012, fiind organizat pe doua sesiuni, fiecare cu doua module. Acestea vor acoperi practic intreaga problematica a Facility Managementului din Romania, abordand domenii precum cladirile sustenabile si operarea acestora, mentenanta tehnica,  managementul energiei, sisteme profesionale de curatenie, managementul riscului sau protectia antiincendiu, a sanatatii, sigurantei si mediului, pentru a enumera doar cateva. Cursul va fi predat in limbile engleza si romana, iar aplicatiile practice, care acum vor avea o mult mai mare importanta, vor fi structurate pe specificul pietei concrete locale.
 
Mai multe informatii privind cursul de facility management organizat de catre ROFMA pot fi obtinute accesand aici pagina dedicata cursului.
 
Puteti descarca mai jos documentele necesare participarii:

Formular de participare

Prezentare curs