Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

ROFMA susține Trend Report: London Festival of Architecture

Un proiect A57 creat de arh. Livia Ivanovici

În perioada 14-21 iunie, arhitecta Livia Ivanovici, colaborator al echipei ROFMA și partener Romanian Workplace Management Forum, a fost prezentă la London Festival of Architecture, cel mai mare eveniment anual de arhitectură din lume organizat în capitala mondială a arhitecturii. Pornind de la informațiile adunate de acolo, va transmite în perioada următoare, în cadrul proiectului Trend Report, știri despre trenduri, inovații și interviuri cu personalități din lumea arhitecturii – cu influență asupra întregii sfere europene.

În baza obiectivelor noastre de promovare a noilor tehnologii și tendințe, a know how-ului internațional și de educare a pieței asupra conținutului domeniilor facility management, workplace management și property management, ROFMA susține proiectul Trend Report. Puteți urmări materialele transmise de colaboratoarea noastră, Livia Ivanovici, atât pe paginile personale de social media:

cât și pe canalele de comunicare ale asociației, unde veți regăsi, în plus, articole și interviuri în exclusivitate:

Livia Ivanovici Trend Report ROFMAArhitecta Livia Ivanovici a primit distincția de Pioneer Romanian Woman in Architecture. Trei dintre proiectele ei de pionierat în comunicarea și promovarea arhitecturii românești au fost prezentate și expuse în cadrul London Festival of Architecture, alături de alte realizări marcante ale arhitectelor din România.

La doar 33 de ani, recunoașterea muncii ei ca un model în comunitatea arhitecților vine ca o consecință a proiectelor pe care le-a creat sau manageriat: #NOVEMBarh – hackathonul cu 300 de arhitecți, Trienala de Arhitectură din Europa Centrală și de Est.

Expoziția Pioneer Romanian Women in Architecture este organizată de Romanian Architects & Urbanists Forum (RAUF), ICR Londra și LFA. Detalii expoziție și festival în acest link

London Festival of Architecture Trend Report Livia Ivanovici a57communication