Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Noua conducere a ROFMA - 2019-2020

În urma rezoluțiilor adoptate în cadrul Adunării Generale Extraordinare a ROFMA – Asociația Română de Workplace și Facility Management, desfășurate la sfârșitul anului trecut, începem anul 2019 cu o nouă configurație a conducerii asociației, validată pentru o perioadă de doi ani, care a rezultat în urma voturilor exprimate de membrii participanți:

  • Președinte – Roxana Bodo
  • Vicepreședinte – Mircea Dobre

Membri (persoane juridice):

  • Archibus SC Romania SRL – companie reprezentată de Ana Maria Linek
  • Building Support Services SRL – reprezentată de Silvia Țancov
  • Coral Construct SRL – reprezentată de Adrian Duma
  • Engie Building Solutions SRL – reprezentată de Caludia Adina Susanu
  • ISS Facility Services SRL – reprezentată de Angelica Pantilie
  • Pyronova IS Romania SRL – reprezentată de Richard Mocko
  • Tenrom Cleaning Solution SRL – reprezentată de Cristian Isaincu

Cristian Vasiliu ocupă, în continuare, poziția de director general ROFMA.

Absolventă a Romanian-Canadian MBA în domeniul finanțe-marketing, Roxana Bodo are o consistentă experiență în top-managementul firmelor cu profil tehnic, inclusiv în domeniul facility managementului (BSS, Frigotehnica). A deținut anterior poziția de vicepreședinte ROFMA, iar în cadrul Consiliului Director a inițiat și susținut numeroase proiecte de creștere a importanței ROFMA în piața de workplace și facility management, de extindere a componentei educaționale și de optimizare a activităților asociației, reprezentând totodată și un factor de echilibru în diversitatea ce caracterizează componența ROFMA.

Specializat în inginerie economică și drept, Mircea Dobre lucrează în cadrul OMV Petrom de peste 18 ani, în ultimii 13 coordonând activitatea de facility management. A contribuit la restructurarea activității de FM, a externalizării și profesionalizării serviciilor, a implementat unul dintre cele mai complexe softuri CAFM, a sprijinit procese de optimizare și a organizat licitații de servicii de IFM și TFM standardizate pentru întregul grup. Își pune în valoare cunoștințele și experiența vastă dobândită în această perioadă pentru a ajuta la dezvoltarea domeniului FM și la educarea acestei industrii importante.

conducere ROFMA 2019-2020