Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

MT&T Atalian – Echipa este cea mai mare realizare a anului 2018

Echipa MT&T Atalian
Echipa MT&T Atalian

Cora Cristescu, General Manager MT&T Atalian, a avut placerea sa ne raspunda la cateva intrebari legate de proiectele companiei si provocarile domeniului de facility management din Romania.

Care sunt cele mai semnificative realizari ale companiei dumneavoastra in anul 2018?

Echipa MT&T Atalian este cea mai mare realizare a anului 2018. Este vorba despre o echipa tanara, dar experimentata, dornica de a invata cat mai mult. Evident, urmeaza partea de stabilitate financiara atat a grupului nostru, cat si a entitatii din Romania; inregistram o crestere a cifrei de afaceri de 10% fata de anul precedent. Retentia clientilor, dar si a angajatilor nostri este un alt succes de care suntem foarte mandri; inregistram un turnover de personal sub 6%, ceea ce ne situeaza intr-o zona de confort.

Ce planuri aveti pentru 2019?

Ne dorim sa ramanem la fel de flexibili, diferiti prin atitudine si concentrati pe nevoile clientilor ca si pana acum. Avem planuri foarte mari in privinta dezvoltarii echipei noastre prin cursuri, trainig-uri, team-building-uri etc., dar si in beneficiile pe care acestia le au in cadrul companiei MT&T Atalian.

Nu in ultimul rand, vom fi foarte aplecati catre tehnologie. Pe langa instrumentele clasice gen CRM, am dezvoltat, plecand de la cei 25 de ani de experienta pe care noi ii avem in FM, un soft realmente aplicabil de mentenanta preventiva si corectiva care – consideram noi – va fi un puternic instrument de monitorizare si nu numai in activitatea pe care noi o depunem. Avem multe alte idei care sa ii ajute in primul rand pe clientii nostri sa beneficieze la maxim de investitia facuta intr-o proprietate.

Care anticipati ca vor fi provocarile domeniului in anul ce vine?

Cu siguranta ca schimbarile legislative frecvente si lipsa fortei de munca vor fi cele mai puternice provocari. Facand parte insa dintr-un grup international puternic, cu siguranta vom putea aplica anumite solutii deja testate pe zona de Europa, si ma refer aici la aportul de personal din alte tari, membre non UE.

membri ROFMA MT&T Atalian Facility Management 2019 Facility Management Romania