Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

TENROM aniversează 10 ani de activitate a centrului de recondiționări TENNANT

Pe 28 iunie, TENROM – membru ROFMA – aniversează 10 ani de activitate a centrului de recondiționări TENNANT – 10 ani de economie circulară aplicată. Felicitări!

Mulțumim echipei Tenrom pentru susținerea industriei de FM din România, pentru implicarea valoroasă în dezvoltarea educației din acest domeniu.

În anul 2010 compania Tenrom a pornit la drum cu un singur gând: să devină unul din principalii jucători de pe piața serviciilor conectate cu echipamentele de curățenie. Direcția a fost bună pentru că principiile fondatoare au fost sănătoase și au avut mereu în centrul lor clientul. Așa încât, 3 ani mai târziu, compania a oficializat pasul firesc în direcția consolidării business-ului său, și anume înființarea Centrului de Recondiționare a echipamentelor Tennant.

Astăzi, la 10 ani distanță și privind în urmă, pot spune fără teama de a greși că așteptările le-au fost depășite: echipa de tehnicieni creată în acest proces, adaptarea la dinamica pieței și la așteptările clienților și, lucrul cel mai important, satisfacția clienților le oferă ocazia să celebreze cei 10 ani de activitate încununați cu succes.

membri ROFMA