Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

ROMANIAN SECURITY FAIR 2022

Romanian Security Fair
9-11 noiembrie, ROMEXPO București

După patru ani, ROMANIAN SECURITY FAIR, cel mai important eveniment al industriei de securitate româneşti revine, în format fizic, la Complexul Expozițional ROMEXPO. Evenimentul este organizat de Asociația Română de Tehnică de Securitate și Alarmă, în parteneriat cu ROMEXPO.


Expoziția, aflată la cea de-a VI-a ediție, se va desfășura în perioada 9-11 noiembrie, între orele 10-18, la pavilionul B2 - Romexpo, oferind peste 10.000 de metri pătrați pentru standuri expoziționale, zone pentru conferințe și works-shopuri, întâlniri media sau săli amenjate pentru întâlniri de business în cadru restrâns.

La Romanian Security Fair 2022 vor fi prezente atât companii globale, lideri mondiali din domeniul tehnologiilor de securitate care sunt activi și pe piața românească a tehnologiilor și serviciilor de securitate, dar și companii regionale și start-upuri care doresc să intre acum fie direct, fie prin parteneri români, pe o piață matură și bine structurată.

În cele trei zile de târg veți putea vedea și testa, alături de cei cca 4.000 de vizitatori / profesioniști așteptați, cele mai noi şi performante tehnologii anti-efracție, control acces, detecție şi semnalizare incendiu, sisteme de stingere a incendiului, supraveghere video dar, şi sisteme mecanice şi electromecanice de securitate.

Evenimentul este organizat de ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICA DE SECURITATE în parteneriat cu ROMEXPO S.A.

Romanian Security Fair