Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Leaving grey, living green – Maximize the open space

 Leaving grey, living green

In data de 28.02.2019, Nophadrain Romania, alaturi de Sika Romania si Arta Gradinilor, organizeaza la Palatul Bragadiru din Bucuresti cea de a doua editie a conferintei Leaving grey, living green – Maximize the open space, ce are ca tema principala constientizarea importantei spatiilor verzi urbane si isi propune sa promoveze alternative neconventionale, solutii pentru maximizarea spatiului verde urban din Romania.

Evenimentul se adreseaza tuturor specialistilor din domeniu (arhitecti & peisagisti, facility manageri & workplace manageri, antreprenori, dezvoltatori) in masura sa propuna si sa implementeze solutii sustenabile pentru Romania urbana, precum si reprezentantilor autoritatilor locale si mizeaza pe un auditoriu de aproximativ 350-400 persoane.

La eveniment vor participa speakeri – profesionisti recunoscuti pentru know-how-ul si experienta lor – din Romania, Italia, Anglia si Olanda. Printre invitatii evenimentului se numara:

  • Laura Gatti, peisagist si inginer agronom, partener al binecunoscutului proiect Bosco Verticale initiat la Milano alaturi de Stefano Boeri si in curs de implementare in prezent la nivel mondial.
  • Theodor Harasim, reprezentant al Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi (ROGBC), organizatie non-profit acreditata oficial drept consiliu emergent de catre World Green Building Council, ce are ca scop incurajarea tuturor conditiilor necesare pentru promovarea constructiilor performante.
  • Gary Grant, promotorul acoperisurilor verzi, consultant international in solutii de inverzire a oraselor si autor a numeroase carti pe aceasta tema.
  • Cerasella Craciun, conf. dr. arh. habil. urb. in cadrul Facultatii de Urbanism, UAUIM Bucuresti, arhitect si urbanist cu experienta in proiecte de arhitectura, cladiri, constructii, design interior, urbanism, peisagistica si design.
  • Leo Kooijman, inginer horticol si specialist in arboricultura, reprezentat al bine-cunoscutei pepiniere Ebben din Olanda.

Organizatorii evenimentului: Nophadrain Romania, Sika Romania, Arta Gradinilor

ROFMA este partener al evenimentului.

IMPORTANT! Participarea la acest eveniment este gratuita, insa numai in baza inscrierii prealabile. Daca sunteti interesat sa participati la acest eveniment, va rugam sa va inregistrati online la aceasta adresa.

Va asteptam!

 

 Leaving grey, living green

Leaving Grey Living Green Sustenabilitate urbana wellbeing