Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

ROFMA sărbătorește World FM Day 2023

ROFMA sărbătorește World FM Day 2023 cu un seminar educațional și o nouă ediție ROFMA Drinks & Talks

10 mai, Hotspot Workhub, București

Anul acesta, Ziua Mondială a FM – World FM Day – are ca temă "Fă o diferență reală!" și va fi  celebrată pe 10 mai pentru a recunoaște și a sărbători activitatea vitală cu care facility și workplace managerii, precum și industria în general, contribuie la mediul de afaceri din întreaga lume, influențând direct starea de sănătate, siguranța, productivitatea și bunăstarea persoanelor care utilizează mediul construit.

ROFMA – Asociația Română de Workplace și Facility Management vă invită să celebrăm împreună această zi importantă în cadrul unei noi ediții ROFMA Drinks & Talks. Evenimentul face parte dintr-un lung șir de ocazii de networking găzduite de asociația noastră și organizate în jurul unor teme interesante pentru comunitate, prilej de a vă întâlni cu colegi și specialiști în workplace & facility management, dar și în diverse domenii conexe și o modalitate excelentă de a vă extinde rețeaua de contacte profesionale.

Totodată, dacă sunteți absolvent al Cursului de specializare în Facility Management, cu această ocazie vă puteți ridica certificatele de absolvire.

Evenimentul se desfășoară în continuarea seminarului ROFMA Eficiența energetică a clădirilor, ce va avea loc între orele 14:00-18:00 la aceeași adresă. Pentru mai multe detalii și înscrieri, accesați pagina evenimentului.

ROFMA Drinks & Talks are loc:

  • pe 10 mai 2023
  • între 18:00-20:00
  • la adresa: Hotspot Workhub, Calea Griviței 82-98, complex The Mark, corp Podium, etaj 1.

Vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră la email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vă așteptăm!

Rofma Drinks & Talks WorldFMDay