Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

  • Home
  • Evenimente
  • Optimizarea inteligentă a costurilor în prestarea serviciilor de curățenie profesională

Optimizarea inteligentă a costurilor în prestarea serviciilor de curățenie profesională

curs curatenie 2022 ROFMA
ROFMA vă invită să participați la Cursul de optimizare inteligentă a costurilor în prestarea serviciilor de curățenie profesională. Evenimentul se adresează facility managerilor, directorilor operaționali și coordonatorilor activităților de curățenie, administratorilor de clădiri și proprietarilor.

Cursul se desfășoară în format hibrid, predarea efectivă desfășurându-se online, timp de 4 ore/zi în zilele de 28 și 29 septembrie. Sesiunea finală de prezentare a lucrărilor de absolvire, acordarea diplomelor de absolvire, precum și dezbaterile libere vor avea loc în data de 06 octombrie, în cadrul evenimentului de profil Cleaning Show 2022, ocazie cu care veți putea vizita și expoziția.

Cristian Isaincu curs curatenie ROFMACursul de optimizare inteligentă a costurilor în prestarea serviciilor de curățenie profesională va fi susținut de către Cristian Ștefan Isaincu, consultant de specialitate în domeniul curățeniei profesionale de peste 15 ani, vicepreședinte și lector ROFMA, autor și titular al capitolului dedicat curățeniei profesionale din cadrul singurului curs autorizat de specializare în facility management din România, Business Development Director pentru câteva companii importante furnizoare de echipamente și soluții robotizate de curățenie profesională.CALENDARUL CURSULUI ȘI MODALITATEA DE DESFĂȘURARE
28 și 29 septembrie
(4 ore/zi în intervalul 14.00-18.00)
- pregătirea teoretică în format online, pe platforma ZOOM
30 septembrie – 4 octombrie
- studiu individual și elaborarea lucrărilor de absolvire
6 octombrie (7ore/zi, în intervalul 10.00-17.00)
- susținerea lucrării de absolvire, dezbateri libere, vizitarea Cleaning Show 2022 și acordarea certificatelor de absolvire

Locul de desfășurare: sala de conferințe din pavilionul B3, Complexul Expozițional Romexpo, cu ocazia expoziției Cleaning Show 2022 (4 – 7 octombrie 2022)

TEMATICĂ
Capitolul 1 Descrierea generală a pieței serviciilor de curățenie profesională din România.
Capitolul 2 Caracteristici generale și limitări ale caietelor de sarcini și sistemelor de curățenie profesională implementate în prezent în piața locală.
Capitolul 3 Problematica actuală a forței de muncă în piața serviciilor de curățenie profesională
Capitolul 4 Direcțiile principale de optimizare a costurilor în curățenia profesională.
Capitolul 5 Modalități specifice de optimizare pentru tipologii diferite de clădiri: clădiri administrative, arii publice, retail, industrie, educație, sănătate etc.
Capitolul 6 Studii de caz pentru diferite situații ce necesită optimizări. Pregătirea lucrării de absolvire.

TARIF PARTICIPARE: (la care se adaugă 19% TVA)
800 LEI / PERS
400 LEI / PERS pentru membrii ROFMA


Condiții de înscriere: După completarea formularului de participare (descărcați de aici formularul de participare), vă rugăm să-l returnați la e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pe baza acestuia se întocmește factura proforma. Locul la curs este rezervat numai în momentul confirmării plății facturii proforma sau apariției în extrasul de cont ROFMA a contravalorii aferente.

Vă așteptăm!

rofma Curs de curățenie profesională în clădiri facilitymanagement