Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

ROFMA Drinks & Talks Summer 2021 Edition

După un an și jumătate de restricții și comunicare online, asociația noastră revine la organizarea evenimentelor cu prezență fizică.

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm să participați la un complex de două evenimente ROFMA, realizate cu sprijinul HOTSPOT WORKHUB, care vor avea loc joi 1 iulie, începând cu ora 16:00, astfel:

1. Ședința deschisă a Consiliului Director ROFMA (16:00 - 17:30).
Reluăm un obicei apreciat al asociației noastre, de a organiza ședințele periodice ale Consiliului Director cu ușile deschise pentru toți membrii ROFMA. Astfel, fiecare dintre dvs. are posibilitatea să fie în contact cu proiectele și evoluțiile din cadrul asociației și a industriei, să cunoască noi membri și să vină cu propuneri și inițiative utile.

2. ROFMA Drinks & Talks - Summer 2021 Edition (17:30 - 19:00)
Serile de networking ROFMA Drinks & Talks reprezintă o ocazie de a vă întâlni cu alți colegi și specialiști, de a împărtășii, într-o atmosferă relaxată, din experienţele dumneavoastră.
De asemenea, ROFMA Drinks & Talks reprezintă şi o modalitate excelentă de a vă extinde reţeaua de contacte profesionale.
În cadrul ediţiei de vară 2021 a ROFMA Drinks & Talks se vor înmȃna certificatele de absolvire ale cursurilor de specializare în FM desfăşurate în iarna și primăvara acestui an, precum și de la sesiuni anterioare.

Pe scurt, evenimentul are loc:
• La HOTSPOT WORKHUB, clădirea The Mark, corp stânga, etaj 1, unul dintre cele mai noi și mai mari spații de coworking din București, membru ROFMA
• Adresa: Calea Griviței 82 - 98, Bucureşti
• Pe data de 01.07.2021, de la 16:00