Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Romanian Workplace Management Forum - ROWMF 2020

UPDATE: Vizionati ROWMF 2020

Pentru a putea urmari inregistrarea integrala a evenimentului, va invitam sa accesati linkurile de mai jos:

Ziua 1: https://youtu.be/FY75F-TLqTs

Ziua 2: https://youtu.be/YqIL7hVzHjs

In cadrul ROFMA avem ca obiectiv actual sa coagulam toate acele energii, resurse umane, know-how si best practices care vor putea sa ne faca sa intelegem mai bine provocarile perioadei prin care trecem si sa anticipam mai usor impreuna tendintele din workplace si facility management.

Astfel, unul dintre cele mai importante evenimente ale asociatiei noastre si ale industriei de profil, Romanian Workplace Management Forum -  ROWMF 2020, aflat la a doua editie, se va desfasura in perioada 24-25 iunie 2020, ca eveniment virtual.

ROWMF 2020 va aborda, direct si eficient, unele dintre cele mai presante aspecte privind evolutiile ce vor influenta domeniile workplace managementului.

Principalele subiecte ce vor fi abordate la ROWMF 2020 sunt:

 • Evaluarea impactului actualelor crize asupra managementului mediului de lucru
 • Identificarea noilor provocari privind proiectarea si managementul mediului de lucru
 • Cum gestionam revenirea personalul in spatiile de birouri
 • rearea mediului de lucru sigur. De la distantare sociala si separare, la fluxuri de circulatie si control acces. Cele mai noi tehnologii, reglementari si bune practici pentru asigurarea sanatatii si sigurantei angajatilor.
 • abordari privind dezvoltarea strategiilor de workplace management
 • Spre o revolutie in proiectarea spatiilor de lucru, sau continuarea utilizarii solutiilor deja recunoscute.
 • Efectul muncii de acasa asupra productivitatii, colaborarii si costurilor. Rolul biroului ca spatiu propice comunicarii si cresterii creativitatii.

Vor impartasi din experienta si predictiile lor privind evolutia workplace managementului, speakeri cu reputatie internationala, alaturi de cunoscuti experti locali, top manageri, arhitecti, specialisti din workplace si facility management.

Speakeri la ROWMF 2020:

 • Pat Turnbull - Global Co-Chair, IFMA Workplace Evolutionaries (WE), Presedinte la Workplace IQX, lector la UCLA, coautoarea unei lucrari de referinta in domeniu: "Work on the move" editata de IFMA;
 • Alexander Athanassoulas, Presedinte & CEO Stirixis Group, Grecia;
 • Paul Bagust, Global Property Standards Director, RICS, UK
 • prof. Alexander Redlein, Vienna University of Technology, Austria;
 • arh. Anda Manu Managing Partner AMA Design;
 • Anna-Maria Linek, Vicepresedinte, Archibus Solution Center Romania;
 • Alexandru Horatiu Didea, Managing Partner, Workspace Studio, unic Authorized Accredited Partner al Herman Miller in Romania
 • Mike Hapoianu, General Manager Romania & Poland, Mindspace
 • Arh. Emil Ivanescu, Presedinte Ordinul Arhitectilor din România, filiala Bucuresti;
 • Arh. Tudor Ionescu, Head of Advisory & Transaction Services, Office, CBRE Romania
 • Lucian Opris, Associate Director | Romania | Office Agency, Colliers International
 • Costi Ruse, Head of Logistics, First Bank Romania
 • Richard Mocko, Chief Customer Care Officer for CEE, Pyronova

Moderatori:

Anna-Maria Linek, Vicepresedinte Archibus Solution Center Romania

Cristian Vasiliu, Managing Director ROFMA

Romanian Workplace Management Forum se adreseaza urmatoarelor categorii de participanti: directori generali, antreprenori, facility manageri si corporate real estate manageri, HR manageri, HR Business Partners, proprietari de cladiri, dezvoltatori si property manageri, furnizori de spatii de co-working, furnizori de mobilier si echipamente pentru mediul de lucru, furnizori de solutii IT, arhitecti si designeri de interior, consultanti in domeniul workplace, specialisti SSM.

ROWMF 2020 va avea loc in zilele de 24 si 25 iunie, in intervalul orar 15:00 – 17:30.

Participarea este gratuită. Forumul va fi înregistrat și apoi postat pe site-ul ROFMA pentru a putea fi vizionat și de către cei care nu pot participa live.

Folosim platforma GoToWebinar pusă la dispoziție de către Archibus Solution Center România.

Participanții se pot înscrie la ROWMF 2020 accesând link-ul: 

https://register.gotowebinar.com/register/2850839444471474955

Speakeri 24 iunie:

Speakeri 25 iunie:

Evenimentul online este organizat de ROFMA - Asociatia Româna de Workplace si Facility Management, singura organizatie profesionala  la nivel national, fondata in 2009 cu scopul de a sprijini, dezvolta si promova aceste domenii.

Multumim partenerilor nostri!

Partener Gold:

Workspace Studio

Workspace Studio este integrator de solutii de fitout si distribuitor de mobilier de birou de inalta calitate si ergonomie, unic Authorized Accredited Partner al Herman Miller in Romania.

Solutiile propuse de Workspace Studio sunt personalizate si integrate, cu accent pe ergonomie, sustenabilitate si design centrat pe oameni, activitatile si interactiunile acestora.

Herman Miller, cel mai prestigios producator mondial de mobilier de birou, creeaza solutii inovatoare pentru a ajuta oamenii sa realizeze lucruri extraordinare in munca lor. Conceptele Herman Miller si designerii care muncesc impreuna cu Herman Miller rezolva probleme reale pentru oameni si organizatii din intreaga lume. Aceasta abordare a designului face ca Herman Miller sa fie recunoscut ca lider al inovatiei globale in mobilier de birou, accesorii si servicii ergonomice strategice. Produse Herman Miller se afla expuse in colectiile permanente ale marilor muzee din lume.

Partener Silver:

GreenForest

Incepând din 1992, prin investitii in cele mai moderne tehnologii si mizând pe competenta angajatilor, GreenForest a devenit cel mai important producator român de mobilier de birou si unul din principalii furnizori de amenajari interioare.

SORANTIS TFM

SORANTIS TFM este o societate specializata in prestarea de servicii de Facility Management pentru diferite tipuri de proprietati urmand un model integrat care combina: cleaning profesional, servicii 3D cu accent pe tehnologie noua si eficienta, intretinerea de spatii verzi, deszapezire, mentenanta sisteme si cladiri, servicii suport: catering & aprovizionare, arhivare, relocari, etc. Outsoucing personal specializat diverse activitati: protocol & receptie, merchandising, copiere & arhivare, etc.

Cu sprijinul:

RICS - The Royal Institution of Chartered Surveyors

RICS este un organism profesional international care dezvolta, promoveaza si aplica cele mai inalte standarde in evaluarea, gestionarea si dezvoltarea sectoarelor imobiliare, de constructii si infrastructura.

Archibus Solutions Center Romania

ARCHIBUS Solution Center-Romania este lider pe piata sistemelor de management integrat al spatiilor de lucru, oferind clientilor sai un instrument eficient cu ajutorul caruia isi pot atinge obiectivele strategice.

Organizatie partenera:

Ordinul Arhitectilor din România, Filiala Teritoriala Bucuresti

Organizatie profesionala care administreaza Legea Exercitarii Profesiei de Arhitect si dreptul de exercitare a profesiei. Are ca obiective implicarea arhitectilor in determinarea unui sistem coerent privind amenajarea teritoriului national, precum si necesitatea incurajarii creatiei si productiei de arhitectura si urbanism de cea mai buna calitate.

ErgoWork - Societatea pentru Ergonomia si Managementul Mediului de Lucru

ERGOWORK, este o organizatie stiintifica, neguvernamentala, constituita prin acordul liber exprimat, de catre oameni de stiinta si practicieni care desfasoara activitati profesionale, didactice si de cercetare in domeniul ergonomiei si al managementului mediului de lucru cu toate domeniile incluse sau conexe.

Va asteptam!