Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

  • Home
  • Evenimente
  • Webinar ROFMA - Rechemarea salariaților la locul de muncă

Webinar ROFMA - Rechemarea salariaților la locul de muncă

Rechemarea salariaților la locul de muncă.

Ce trebuie să știe angajatorii și profesioniștii în property & facility management?

Ne apropiem cu pași mari de Noua Normalitate în procesul de relansare a businessului. În contextul pandemiei, avem un cadru legislativ nou, în schimbare, care impune restricții și exigențe fără precedent ce impactează atât angajatorii și angajații, cât și furnizorii de servicii de property și facility management în raport cu mediul de lucru. Toate aceste schimbări au efecte probabile în starea de confort, stress și, implicit, în productivitatea angajaților si performanța economică a firmelor.

Acest webinar ROFMA va încerca să răspundă întrebărilor și preocupărilor Dvs. vizând teme ce țin de:

• Reglementările noi privind relațiile de muncă în această perioadă;

• Gestionarea activităților de property și facility management prin prisma reglementărilor ce țin de dreptul muncii și GDPR în perioada de reîntoarcere la locurile de muncă (managementul riscului și planuri de contingență, gestiunea/controlul fluxului de personal în clădiri și în mediul de lucru);

• Work from home/Telemunca.

Invitatul special al acestui webinar ROFMA este un specialist recunoscut în domeniu, Andreea Suciu, partener fondator al Suciu | The Employment Law Firm, firmă de avocatură multilingvă cu sediul la București, desemnată “Employment Law Firm 2019” în cadrul THE TIMES Legal Innovation Launch and Award Gala (Romanian Legal Awards).

Înainte, Andreea a lucrat pentru o prestigioasă firmă germană de avocatură, coordonând echipa de dreptul muncii, pensii și protecția datelor din București, unde The Legal 500 a recomandat-o pentru munca sa de consiliere în legătură cu litigii delicate și încetarea contractelor de muncă ale managementului.

(Dornică să-i susțină pe tinerii antreprenori români, Andreea activează ca mentor pentru ‘Founder Institute’ și pentru ‘#WER19 – Women In Entrepreneurship’.)

DETALII DE PARTICIPARE

Webinarul va avea loc în data de 26 mai 2020, între orele 16:00 – 17:00

Participarea este gratuită. Utilizăm platforma GoToWebinar pusă la dispoziție de către Archibus Solution Center România.

Pentru înscriere la webinarul ROFMA accesați link-ul următor:

https://attendee.gotowebinar.com/register/4338199400701905419 

Vă așteptăm!