Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

  • Home
  • Evenimente
  • Se lansează a doua ediţie a Romanian Workplace Management Forum • Ramada Bucharest Parc

Se lansează a doua ediţie a Romanian Workplace Management Forum • Ramada Bucharest Parc

Update: In contextual răspȃndirii infecţiei cu COVID – 19, a deciziilor autoritaţilor şi avȃnd datoria şi responsabilitatea colectivă de a ne proteja pe noi înşine, pe cei dragi şi comunitatea în care trăim, vă informăm că evenimentul ROWMF – Romanian Workplace Management Forum, planificat a se desfaşura la data de 7 Aprilie 2020, va fi reprogramat la o data ulterioara. Vom reveni cu informaţii privind noua dată de desfaşurare a evenimentului. Referitor la Coronavirus, ca organizatori dorim să vă îndemnăm la responsabilitate și solidaritate. Vă rugăm sa respectaţi instrucțiunile autorităților, să acceptaţi regulile de izolare și carantină și să încercaţi cât puteţi să îi protejaţi pe cei vulnerabili. Rămȃnem optimişti, dar atenți și precauți. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Mediul de lucru se schimbă rapid în zilele noastre, acest lucru fiind generat de progresele tehnologice, de valorile inovatoare induse de dezvoltarea durabilă și de noile modalități de lucru. Mediile de lucru evoluează internațional în moduri extrem de eterogene, în funcție de contextele naționale sau sectoarele economice de referință, nemaifiind doar o sumă de costuri, ci o resursă care poate fi folosită pentru atingerea obiectivelor organizaționale.

Workplace management înseamnă concentrarea în primul rând pe nevoile oamenilor pentru a dezvolta și valorifica implicarea, creativitatea, productivitatea și loialitatea acestora. Workplace management performant presupune dezvoltarea armonioasă și menținerea în echilibru a tot ceea ce influențează oamenii în activitatea lor profesională zilnică: spațiu, ambient, servicii, tehnologii, informații, comportament, mediu psihologic și social.

Mediul de lucru = spațiu de lucru + tehnologie + cultură organizațională

Cei peste 120 de participanţi şi 28 de speakeri ce au contribuit la succesul evenimentului desfăşurat anul trecut, ne determină să revenim şi anul acesta cu o nouă editie.

Mai multe detalii despre ROWMF 2019: https://www.youtube.com/watch?v=xZBrADWiEqg

Pe 7 aprilie 2020, la Ramada Bucharest Parc va avea loc a doua ediţie a Romanian Workplace Management Forum.

Detaliile despre înscriere şi programul evenimentului vor fi accesibile în curȃnd.