Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

ROFMA - Drinks and Talks februarie 2020

ROFMA vă invită să participaţi vineri 21 februarie, de la ora 17:00, la o seara de networking într-un cadru destins: Arc Bakery.

Intȃlnirea face parte dintr-un şir de evenimente de networking ce vor fi găzduite de asociaţia noastră și în anul 2020, sub titlul ROFMA Drinks & Talks.

Organizate în jurul unor teme interesante pentru comunitatea specialiştilor în facility management şi workplace management, serile de networking ROFMA Drinks & Talks reprezintă o ocazie de a vă întȃlni cu colegi şi specialişti în WM & FM şi în diverse domenii conexe pentru a împărtăşi, într-o atmosferă relaxată, din experienţa dumneavoastra şi pentru a dezbate diverse problematici, cazuri reale şi situaţii cu care vă confruntaţi.

De asemenea, această serie de întȃlniri reprezintă şi o modalitate excelentă de a vă extinde reţeaua de contacte profesionale.

In cadrul primei ediţii din acest an a ROFMA Drinks & Talks se vor înmȃna certificatele de absolvire ale cursului de specializare în FM desfăşurat în a doua parte a anului 2019, precum și de la sesiuni anterioare. Totodată vom discuta despre noi cursuri pe care ROFMA le va lansa in acest an și despre nevoile de training ale profesioniștilor din domeniu.

Pe scurt, evenimentul are loc:

• La Arc Bakery

• Adresa: Bulevardul Maraşti 20 A (în incinta Comitetului Olimpic şi Sportiv Romȃn), Bucureşti 

• Pe data de 21.02.2020, de la 17:00

IMPORTANT

• Vă rugăm să confirmaţi prezenţa la eveniment pȃnă joi, 20 februarie, ora 14.00, la email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

• Pentru acest eveniment, ROFMA pune la dispoziţie spaţiul de desfăşurare al evenimentului. Consumaţia va fi suportată de fiecare participant în parte.

Vă aşteptăm!

Rofma Drinks & Talks