Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

  • Home
  • Evenimente
  • FM WITHOUT BORDERS - INTALNIREA DE LUCRU ROFMA-DELEGATIA SPECIALISTILOR FM DIN ELVETIA

FM WITHOUT BORDERS - INTALNIREA DE LUCRU ROFMA-DELEGATIA SPECIALISTILOR FM DIN ELVETIA

In perioada 20-22 aprilie, ROFMA a fost gazda a unei delegatii a Asociatiei Elvetiene de Facility Management (IFMA Chapter Elvetia) pentru un schimb de experienta cu specialisti romani din sectorul FM. 

Intalnirea a debutat cu o masa rotunda - FM WITHOUT BORDERS - avand ca tema potentialul dezvoltarii unor proiecte de cooperare bilaterala in domeniu, la care au participat 25 de membri ROFMA și furnizori de servicii, dezvoltatori, consultanți și reprezentanți ai zonei de educație din Elveția.

Pe parcursul evenimentului au fost prezentate obiectivele, realizarile si proiectele ROFMA, punandu-se accentul pe ROFMEX - Expozitie de echipamente, produse, tehnologii si solutii pentru facility management si servicii suport. Conferinta internationala, cursuri si Experience Area - ce va avea loc in premiera in aceasta toamna.

Robert Risse, Chapter board international affairs IFMA, a făcut o scurtă prezentare a Asociatiei Elvetiene de Facility Management in contextul pietei elvetiene de FM, trecând în revistă trendurile, proiectele de educație și cei mai importanți jucători în domeniu.

Cu sprijinul ROFMA, membrii delegației elvetiene au făcut, pe 21 si 22 aprilie, vizite de documentare la obiective reprezentative din Bucuresti, precum Arena Nationala, Spitalul Monza, Petrom City si Oregon Park; le-au fost prezentate cele mai noi tehnologii si solutii de facility management si au facut schimb de know-how cu specialisti romani in facility management.