Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Digitalizare & senzoristica pentru Workplace si Facility Management

Pe data de 9 noiembrie 2018 va avea loc la Complexul Expozitional Romexpo Bucuresti, cu ocazia ROFMEX 2018, cursul introductiv „Digitalizare si senzoristica pentru Workplace si Facility Management”.

Digitalizare si senzoristica pentru Workplace si Facility Management

Organizat de ROFMA cu sprijinul Archibus Solution Center Romania, cursul va prezenta notiuni introductive, tehnologii si tendinte in lumea IoT si a senzorilor, abordand urmatoarele subiecte:

  • Notiuni introductive: workplace management &shared desk, senzori. Se vor introduce notiunile de baza legate de Workplace Management, de senzori si colectare de date de ocupanta, de eficienta utilizarii spatiilor de lucru in societatea actuala.
  • „Cloud” Facility Management. Facility Management incotro? Tendinte in Facility Management intr-o lume in care informatia este driverul in activitatea oricarei companii, iar interconectivitatea este cheia.
  • Cele mai raspandite tehnologii in momentul de fata. O trecere in revista a tehnologiilor care tind a deveni standard in domeniul IoT si al colectarii de date prin senzori.
  • Valoarea adusa de IoT in organizatie. Mediul construit si colectarea dinamica a datelor despre acesta. Se vor evidentia legaturile intre mediul construit si interactiunea cu acesta.
  • Intrebari si discutii libere.

Pe cine asteptam la curs

Cursul se adreseaza Facility Managerilor din firmele furnizoare de servicii de Facility Management, Corporate Facility Managerilor, Corporate Real Estate Facility Managerilor, Property Managerilor, altor specialisti in Facility Management, Property Management si Workplace Management.

Coordonatorul dumneavoastra – Catalin Tanasescu, BDM la Archibus Solution Center Romania

Cu o experienta de peste 20 de ani in IT pentru Facility Management, Catalin a gestionat si participat la implementarea unui numar mare de proiecte pentru un larg spectru de companii mari si foarte mari din diferite verticale precum Telekom, Oil&Gas, Banking, Farma, FM Services.

Lucrand initial ca expert CAD, manager de proiect si ulterior Business Analyst, Catalin a adunat o experienta considerabila in definirea si administrarea intregii game de servicii de propertysi facility management prin prisma platformelor IT si avantajelor aduse de acestea.

Cunostintele comprehensive de IT, sustinute de abilitatile dobandite in timp de baze de date, programare si urmate de dezvoltarea abilitatilor de leadership au condus la primirea unor noi responsabilitati in domeniul dezvoltarii de business in cadrul Archibus Solution Center Romania.

Incepand din 2010, din rolul de dezvoltator de business pentru Romania, dar si pentru zona CEE, Catalin acumuleaza o experienta importanta prin contact direct cu lumea aplicata a FM-ului in IT, experienta ce il ajuta sa sustina activ educarea pietei de FM prin implicarea in diferite activitati ca trainer (cursuri, traininguri, workshopuri) sub egida ROFMA.

Detalii organizatorice

Evenimentul are loc pe 9 noiembrie la Bucuresti, Complexul Expozitional Romexpo, Pavilionul C6, intre orele 13.30-15.30.

Cursul introductiv „Digitalizare si senzoristica pentru Workplacesi Facility Management” este GRATUIT in limita numarului de locuri disponibile si a ordinii primirii formularelor de inscriere.

Va asteptam!

Descarcati de aici formularul de inscriere la Cursul introductiv „Digitalizare si senzoristica pentru Workplace si Facility Management”.