Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Curs autorizat de specializare in facility management - sesiunea primavara 2020


Incep inscrierile pentru sesiunea primavara 2020 a Cursului autorizat de specializare in domeniul facility management, realizat in parteneriat cu Real Estate User Group (REUG) din cadrul Universitatii Tehnice din Viena!

Cursul are la baza programa stabilita prin standardul ocupational pentru educatie si formare profesionala pentru ocupatia de „manager de facilitati”, cod COR 242117, si este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice.

Curs_autorizat_specializare_facility_management


Curs de buna practica pentru organizarea si implementarea procedurilor de curatenie profesionala in cladiri

ROFMA va invita sa participati la Cursul de buna practica pentru organizarea si implementarea procedurilor de curatenie profesionala in cladiri organizat cu ocazia ROFMEX 2018.

Evenimentul se va desfasura pe 8 noiembrie, intre orele 14.00-18.00, la Complexul Expozitional Romexpo Bucuresti, in Pavilionul C6.

Curs de curatenie profesionala in cladiri

Pe cine asteptam?

Cursul se adreseaza supervizorilor, sefilor de echipa, site-managerilor si coordonatorilor de proiecte din curatenia profesionala.

Coordonatorul dumneavoastra

Lectorul cursului este Cristian Isaincu, Director de Vanzari Tenrom pentru Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova de Sud. Cristian Isaincu este si Kaivac Brand Manager, consultant in domeniul curateniei profesionale de peste 10 ani si lector ROFMA.

Tematica abordata

  • Alegerea corecta a procedurii de lucru in functie de specificul locatiei, de tipurile de suprafete si de nivelul de trafic din cladire
  • Identificarea si monitorizarea zonelor cu nivel ridicat de risc dintr-o cladire. Analiza de caz
  • Alegerea, dimensionarea corecta si mentenanta echipamentelor de curatenie. Analiza de caz
  • Instruirea personalului operator si monitorizarea activitatii
  • Tendinte si inovatii in domeniul echipamentelor de curatenie profesionala.

TARIF PARTICIPARE: (+ 19% TVA)

  • 29 EURO / PERS
  • 19 EURO / PERS pentru membrii ROFMA

Va asteptam!

Descarcati de aici formularul de inscriere la Cursul de buna practica pentru organizarea si implementarea procedurilor de curatenie profesionala in cladiri.