Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

Curs de buna practica pentru organizarea si implementarea procedurilor de curatenie profesionala in cladiri

ROFMA Curs curatenie martie 2018

ROFMA va invita sa participati la Cursul de buna practica pentru organizarea si implementarea procedurilor de curatenie profesionala in cladiri organizat cu ocazia Cleaning Show 2018 in data de 20 martie la Complexul Expozitional ROMEXPO, Bucuresti.

 

Cursul se adreseaza supervizorilor, sefilor de echipa, site-managerilor si coordonatorilor de proiecte din curatenia profesionala.

Tematica abordata:

  • Alegerea corecta a procedurii de lucru in functie de specificul locatiei, de tipurile de suprafete si de nivelul de trafic din cladire
  • Identificarea si monitorizarea zonelor cu nivel ridicat de risc dintr-o cladire. Analiza de caz
  • Alegerea, dimensionarea corecta si mentenanta echipamentelor de curatenie. Analiza de caz
  • Instruirea personalului operator si monitorizarea activitatii
  • Tendinte si inovatii in domeniul echipamentelor de curatenie profesionala.

 

Cursul va fi sustinut de Cristian Isaincu, consultant în domeniul curățeniei profesionale de peste 10 ani și lector ROFMA, predând capitolele dedicate serviciilor de curățenie profesională în cadrul Cursului Autorizat de Facility Management organizat de ROFMA. Cristian Isaincu este și Director de Vânzări Tenrom pentru Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova de Sud și Kaivac Brand Manager.

 

Cursul are loc:

Unde: la Sala Centrului de Presa, Complexul Expozitional ROMEXPO, Bucuresti
Cand: 20 martie, incepand cu ora 15:00
Cat dureaza: 3 ore

TARIF PARTICIPARE: (+ 19% TVA)

29 EURO / PERS
19 EURO / PERS pentru membrii ROFMA

 

Va asteptam!


 

Conditii de inscriere: Dupa completarea formularului de participare anexat, va rugam sa-l returnati la e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pe baza acestuia se intocmeste factura proforma. Locul la curs este rezervat numai in momentul confirmarii platii facturii proforma sau aparitiei in extrasul de cont ROFMA a contravalorii aferente. Factura fiscala va fi inmanata in ziua cursului.

 

Conditii de anulare a participarii: Odata inscrise la curs, persoanele se pot retrage cu cel putin 5 zile lucratoare inainte de data inceperii acestuia. Daca retragerea se face in mai putin de 5 zile lucratoare, se va percepe o penalizare de 50% din valoarea tarifului de participare. Inlocuirea persoanelor participante este permisa.