Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

PRIMUL CURS DESCHIS DE INITIERE IN FACILITY MANAGEMENT ORGANIZAT LA BUCURESTI

LOCURILE PENTRU CURSUL DIN 8 - 9 MARTIE AU FOST OCUPATE!

AVAND IN VEDERE INTERESUL PENTRU ACEST CURS, AM LUAT DECIZIA DE ORGANIZAM O NOUA SERIE IN PERIOADA 10 - 11 MARTIE, IN ACELASI FORMAT SI LOC DE DESFASURARE. MAI JOS GASITI FORMULARUL DE INSCRIERE PENTRU 10 - 11 MARTIE

Unul din obiectivele Asociatiei Romane de Facility Management (ROFMA) il constituie cresterea nivelului educational privind continutul si importanta domeniului managementului facilitatilor (facility management - FM), proces ce vizeaza toti actorii implicati in acest domeniu acoperind administrarea, operarea si intretinerea spatiului construit. Bazandu-se pe succesul inregistrat la primele editii din 2015, desfasurate la Timisoara si Cluj, ROFMA anunta continuarea si in acest an a Cursului deschis de initiere in facility management.

Acest curs, organizat de catre ROFMA, in parteneriat cu ISS Facility Services Romania, isi propune sa acopere nevoia resimtita, in special la nivelul structurilor beneficare ale serviciilor de FM (departamentelor aministrative ale diferitelor organizatii etc) de familiarizare a salariatilor activi in acest recent aparut domeniu, cu notiunile de baza din facility management.

In parteneriat cu:

Care este tematica si durata cursului deschis de initiere in FM?
Se vor prezenta, la un nivel general-introductiv, continutul, instrumentele, sistemul de organizare si valoarea economica a facility managementului.
Capitolele cursului vor cuprinde:
a) notiuni de baza si tipologia serviciilor FM;
b) instrumente utilizate in FM;
c) aspecte privind relatia client – furnizor
d) valoarea adaugata adusa de FM in organizatie.
Lectorii cursului sunt profesionisti cu experienta consistenta in FM, avand fiecare o expertiza confirmata prin performante recunoscute de comunitatea profesionala.
Cursul dureaza 2 zile, intre orele 9.00 - 17.00, cu o pauza de o ora pentru masa de pranz.

Cui se adreseaza cursul deschis de initiere in FM?
Cursul se adreseaza in primul rand beneficiarilor serviciilor de facility management, respectiv profesionistilor din departamentele de FM, administrative, ale marilor firme, care au ca atributiuni administrarea si intretinerea cladirilor, a echipamentelor si instalatiilor acestora.
Cursul este deschis si furnizorilor de servicii de facility management (doar daca sunt membri ROFMA), cadrelor didactice universitare si studentilor.
La finalul cursului, toti participantii primesc o diploma ROFMA de participare.

Care este tariful de participare la cursul deschis de initiere in FM?
Cursul de initiere este deschis, ceea ce inseamna ca participarea este gratuita, in limita numarului de locuri disponibil si a ordinii primirii formularelor de inscriere.

Cand si unde are loc cursul deschis de initiere in FM?
Cursul se va desfasura la Bucuresti, in perioada 8 - 9 martie si 10 - 11 martie 2016, la Centrul de Presa a Complexului Expozitional Romexpo.
Mentionam ca in perioada 9 - 12 martie, la Romexpo, se desfasoara si targul Cleaning Show 2016, o buna ocazie pentru participantii la curs de a lua contact cu ultimele produse si tehnologii din curatenie, domeniu ce face parte integranta din FM.

Va stam la dispozitie pentru orice detaliu sau informatie suplimentara, precum si pentru inscrieri. In acest sens, va rugam sa ne contactati la tel. 0733 73 23 58; email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.