Începând cu februarie 2019, ROFMA a devenit Asociația Română de Workplace și Facility Management. Mai mult...

CURS DESCHIS DE INITIERE IN FACILITY MANAGEMENT LA BRASOV

Un proiect educational ROFMA, in parteneriat cu ISS Facility Services Romania

Unul din obiectivele ROFMA il constituie cresterea nivelului educational privind continutul si importanta domeniului managementului facilitatilor, proces ce vizeaza toti actorii implicati in acest domeniu acoperind administrarea, operarea si intretinerea spatiului construit.
Bazandu-se pe succesul inregistrat la editiile de pana acum, desfasurate la Timisoara, Cluj si Bucuresti, ROFMA organizarea la Brasov, in perioada 24-25 noiembrie 2016, a cincea editie a Cursului deschis de initiere in facility management.

 

 

                      In parteneriat cu:                                                                        

                                                                                                   

 

Acest curs, organizat de catre ROFMA, cin parteneriat cu ISS Facility Services Romania, isi propune sa acopere nevoia resimtita, in special la nivelul structurilor beneficare ale serviciilor de FM (departamentelor aministrative ale diferitelor organizatii etc) de familiarizare a salariatilor activi in acest recent aparut domeniu, cu notiunile de baza din facility management.

Care este tematica si durata cursului deschis de initiere in FM?

Se vor prezenta, la un nivel general-introductiv, continutul, instrumentele, sistemul de organizare si valoarea economica a facility managementului. Capitolele cursului vor cuprinde:

a) notiuni de baza si tipologia serviciilor FM;

b) instrumente utilizate in FM;

c) aspecte privind relatia client – furnizor

d) valoarea adaugata adusa de FM in organizatie.

Lectorii cursului sunt experti, profesionisti cu experienta consistenta in FM, avand fiecare o expertiza confirmata prin performante recunoscute de comunitatea profesionala la nivel national si european.

Cursul dureaza 2 zile, intre orele 9.00 - 17.00, cu o pauza de o ora pentru masa de pranz.

Cui se adreseaza cursul deschis de initiere in FM?

Cursul se adreseaza beneficiarilor serviciilor de facility management, respectiv profesionistilor din departamentele administrative ale marilor firme, care au ca atributiuni administrarea si intretinerea cladirilor, a echipamentelor si instalatiilor acestora. Cursul nu se limiteaza, insa, doar la acestia, fiind deschis, in limita locurilor disponibile, si furnizorilor de servicii de facility management (care sunt membri ROFMA), cadrelor didactice universitare si studentilor. La finalul cursului, toti participantii primesc o diploma ROFMA de participare.

Care este tariful de participare la cursul deschis de initiere in FM?

Cursul de initiere este deschis, ceea ce inseamna ca participarea este gratuita, in limita numarului de locuri disponibil si a ordinii primirii formularelor de inscriere.

Cand si unde are loc cursul deschis de initiere in FM?

Cursul se va desfasura in zilele de 24 si 25 noiembrie 2016, la Hotel Turnul Cetatii, b-dul 15 Noiembrie 90A, Brasov

Va stam la dispozitie pentru orice detaliu sau informatie suplimentara, precum si pentru inscrieri. In acest sens, va rugam sa ne contactati la tel. 0733 73 23 58; email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Detalii privind tematica acestui curs si formularul de participare le obtineti descarcand documentele de mai jos.