ROFMA - PARTENER SI EXPOZANT LA ROENERGY 2017

Bookmark & Share:

In perioada 21-23 iunie 2017, la Rectoratul UPB, Splaiul Independentei, 313, va avea loc cea de-a VI-a editie a Targului International RoEnergy Romania, Bucuresti 2017.
Pe parcursul celor trei zile, evenimentul, sustinut de ANRE si Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, va ofera o serie de manifestari: expozitie, conferinte, mese rotunde, workshopuri, etc.

De ce sa participati la RoEnergy 2017 ?

• Aflati cum puteti controla pretul incalzirii ( de la economii consistente pana la Independenta energetica totala ): rezidential, comercial, industrial, etc.
• Stati de vorba direct cu companii din Germania, Austria, Elvetia, Franta si Romania, profilate pe: tehnologii si solutii de incalzire, contoare smart de apa, energie din deseuri, crestere a eficientei energetice a cladirilor, ilumimat LED, panouri solare, apa calda, incalzire prin pardoseala, etc.
• Puteti participa la sapte manifestari: doua conferinte( cogenerare, eficienta energetica), doua mese rotunde( biomasa, hidroenergie), doua workshop-uri ( solar, HVAC, eolian), un brokeraj.

ROFMA este asociatie partenera a evenimentului, fiind prezenta si cu un stand in cadrul targului.

Membrii ROFMA beneficiaza de o reducere de 10% la tariful de participare la conferinta “Eficienta energetica si energii regenerabile in cladiri” ce se va desfasura in data de 21 iunie.
Pentru detalii suplimentare contactati organizatorul la
http://bucuresti.roenergy.eu/conferinta/#

 

 

Voteaza

 

Ce alte cursuri organizate de ROFMA ar fi de interes pentru dvs.
Vanzari si promovare in FM
Contractarea in FM, caiete de sarcini, SLA-uri, KPI
Notiuni de administrare, operare si intretinere pentru site manageri
IT in FM
Curateniea cladirilor pentru sefii de echipe si site manageri
Mentenanta tehnica
Managementul energetic
Waste management
Space Management
Move/Relocation Management
Instrumente financiare pentru FM

Membri ROFMA

Membri fondatori