LA CONFERINTA NATIONALA DE FACILITY MANAGEMENT, ROFMA OFERA GRATUIT UN LOC LA CURSUL DE FACILITY MANAGEMENT - EDITIA DE TOAMNA

Bookmark & Share:

ROFMA este Asociatie Partenera a Conferintei Nationale de Facility Management – editia a V-a – ce se desfasoara in zilele de 5 si 6 iunie a.c. la Hotelul JW Marriott – Bucuresti.

Asociatia noastra va fi o prezenta activa la acest eveniment, atat prin lectorii invitati, cat si prin intermediul standului ROFMA de informare si promovare, unde participantii si vizitatorii vor putea obtine informatii relevante privind obiectivele si activitatile noastre.

 

ROFMA va organiza si un eveniment menit sa promoveze educatia in facility management – o tombola a carui castigator va beneficia de o participare gratuita la editia de toamna 2013 a Cursului de Facility Management organizat de catre ROFMA in colaborare cu REUG-Universitatea Tehnica Viena. Participantii la Conferinta trebuie doar sa lase cartile de vizita in urna special amenajata la standul ROFMA. La finalul zilei se va extrage castigatorul premiului. Valoarea premiului reprezinta echivalentul taxei de participare la curs (1.200 Euro), dar principalul element il constituie valenta educational-profesionala a premiului, avand in vedere plusul semnificativ de competenta profesionala ce rezulta prin absolvirea cursului de Facility Management.

Mai multe detalii referitoare la cursurile de facility management organizate de catre ROFMA in colaborare cu REUG-Universitatea Tehnica Viena, puteti gasi aici.

 

 

 

 

 

Voteaza

 

Ce alte cursuri organizate de ROFMA ar fi de interes pentru dvs.
Vanzari si promovare in FM
Contractarea in FM, caiete de sarcini, SLA-uri, KPI
Notiuni de administrare, operare si intretinere pentru site manageri
IT in FM
Curateniea cladirilor pentru sefii de echipe si site manageri
Mentenanta tehnica
Managementul energetic
Waste management
Space Management
Move/Relocation Management
Instrumente financiare pentru FM

Membri ROFMA

Membri fondatori

 

invisible dog fence | relojes personalizados | tax id application