ROFMA - PARTENER SI EXPOZANT LA ROENERGY 2017

In perioada 21-23 iunie 2017, la Rectoratul UPB, Splaiul Independentei, 313, va avea loc cea de-a VI-a editie a Targului International RoEnergy Romania, Bucuresti 2017.
Pe parcursul celor trei zile, evenimentul, sustinut de ANRE si Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, va ofera o serie de manifestari: expozitie, conferinte, mese rotunde, workshopuri, etc.

De ce sa participati la RoEnergy 2017 ?

• Aflati cum puteti controla pretul incalzirii ( de la economii consistente pana la Independenta energetica totala ): rezidential, comercial, industrial, etc.
• Stati de vorba direct cu companii din Germania, Austria, Elvetia, Franta si Romania, profilate pe: tehnologii si solutii de incalzire, contoare smart de apa, energie din deseuri, crestere a eficientei energetice a cladirilor, ilumimat LED, panouri solare, apa calda, incalzire prin pardoseala, etc.
• Puteti participa la sapte manifestari: doua conferinte( cogenerare, eficienta energetica), doua mese rotunde( biomasa, hidroenergie), doua workshop-uri ( solar, HVAC, eolian), un brokeraj.

ROFMA este asociatie partenera a evenimentului, fiind prezenta si cu un stand in cadrul targului.

Membrii ROFMA beneficiaza de o reducere de 10% la tariful de participare la conferinta “Eficienta energetica si energii regenerabile in cladiri” ce se va desfasura in data de 21 iunie.
Pentru detalii suplimentare contactati organizatorul la
http://bucuresti.roenergy.eu/conferinta/#

CONFERINTA SUSTAINABLE BUILDINGS – A STEP INTO THE FUTURE

Idea Events si Asociatia Together for a Better Tomorrow au placerea sa va invite la o noua editie a conferintei “Sustainable Buildings – A Step Into The Future”, un eveniment care se adreseaza proprietarilor de cladiri, chiriasilor, specialistilor din domeniul facility management, dezvoltatorilor imobiliari si arhitectilor, proiectantilor si specialistilor in constructii, specialistilor HR, sectoarele vizate fiind office, retail si industrial/logistic si rezidential.

 

ROFMA este asociatie partenera a evenimentului. Membrii ROFMA beneficiaza de 10% discount la preturile afisate!
Pentru detalii si inscrieri, accesati pagina evenimentului:
http://idea-events.com/ro/sustainable-buildings-a-step-into-the-future-editia-a-2-a


A FOST APROBAT STANDARDUL OCUPATIONAL PENTRU FACILITY MANAGERI !

In urma demersurilor sustinute ale ROFMA, demersuri initiate inca de anul trecut, Autoritatea Nationala pentru Calificari a aprobat standardul ocupational pentru educatie si formare profesionala, pentru facility manageri, cod COR 242117.

Este un pas important in sfera dezvoltarii profesionale a managerilor de facilitati, avand in vedere ca aceasta oficializare a standardului ocupational  va permite pe mai departe derularea, de catre asociatia noastra, a singurului curs de specializare in facility management recunoscut oficial de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Mai mult, orice program educational oficial care vizeaza specializari pentru ocupatia de manager de facilitati, va trebui sa se conformeze acestui standard pentru a obtine recunoastere oficiala, organizatorii si lectorii urmand sa obtina acceptul  formal si din partea ROFMA pentru derularea acestor cursuri.

In acest moment, prin aprobarea standardului, ROFMA devine una dintre asociatiile profesionale care contribuie la dezvoltarea intregului lant educational vocational, de la recunoasterea ocupatiei, la elaborarea standardului ocupational, organizarea de cursuri de specializare autorizate cu  examene oficiale si emiterea de certificate recunoscute atat de autoritatile romanesti, cat si la nivelul intregii Uniuni Europene.

Este, de asemenea, demn de mentionat faptul ca, prin aprobarea acestui standard ocupational, Romania devine una din putinele tari din Europa care detine un standard ocupational pentru facility management.

ROFMA- ASOCIATIE PARTENERA LA 2017 HSE MANAGEMENT CONFERENCE

In data de 8 iunie 2017, are loc HSE Management Conference - Safety, Health, Emergency, fiind organizat de catre Govnet la Hotel interContinental Bucuresti, avand ROFMA ca asociatie partenera.

Evenimentul va atrage specialisti internationali si locali din domeniul HSE, furnizori de servicii, reprezentanti ai autoritatilor. Astfel, HSE Management Conference reprezinta un forum al industriei HSE pentru impartasirea celor mai noi tendinte si furnizarea de expertiza in domeniu.

Pentru detalii si inscrieri, accesati pagina evenimentului: 2017 HSE Management Conference

Membrii ROFMA beneficiaza de o reducere de 10% la tariful de inscriere.

EURALARM APRECIAZA SEMINARUL ROFMA PRIVIND CONTINUITATEA ACTIVITATILOR IN CAZ DE SEISM

Intr-un recent comunicat de presa al EURALARM – Asociatia europeana a producatorilor, instalatorilor si furnizorilor de servicii specifice in domeniul securitatii si protectiei la foc – se face o ampla referire la seminarul “Continuitatea activitatilor de facility management in caz de seism”, organizat in prima parte a lunii aprilie a.c. de ROFMA.

Comunicatul EUROALARM subliniaza importanta tematicii recentului seminar ROFMA pentru sectorul managementului de facilitati din Romania, avand ca scop cresterea nivelulului de profesionalism al specialistilor activi in acest domeniu. Sunt mentionate principalele teme abordate in cadrul evenimentului: managementul riscului seismic in continuitatea activitatii, evolutii ale cadrului legal  si masuri specifice in situatii de urgenta, la nivelul diferitelor instante, punctand asupra importantei diseminarii eficiente a informatiei la toate nivelele. In acest context, dl. Liviu Mateescu, vicepresedinte al ARTS - Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate - a facut o prezentare profesionala a proiectului PEARS - acronim  pentru Public Emergency Alarm & Response System, un sistem integrat care opereaza la nivelul colectivitatilor foarte mari, vizand alarmarea eficienta a acestor colectivitati in situatii critice de amploare – calamitati, seisme, evenimente meteo etc.

Articolul original - https://www.euralarm.org/media/press/releases/2014-05-08-euralarm-presents-pears-rofma-event.pdf

 

 

Voteaza

 

Ce alte cursuri organizate de ROFMA ar fi de interes pentru dvs.
Vanzari si promovare in FM
Contractarea in FM, caiete de sarcini, SLA-uri, KPI
Notiuni de administrare, operare si intretinere pentru site manageri
IT in FM
Curateniea cladirilor pentru sefii de echipe si site manageri
Mentenanta tehnica
Managementul energetic
Waste management
Space Management
Move/Relocation Management
Instrumente financiare pentru FM

Membri ROFMA

Membri fondatori