A APARUT PRIMA EDITIE A STUDIULUI ROMANIAN FACILITY MANAGEMENT SURVEY - 2014

Destinat specialistilor din domeniul serviciilor de Facility Management (FM), atat consumatori cat si furnizori de servicii, studiul constituie un prim pas important in clarificarea si intelegerea specificului pietei romanesti, a fenomenului externalizarii serviciilor, importantei valorii adaugate si a inovatiei.
Prin suportul competent oferit de peste 200 de specialisti in acest domeniu a rezultat configurarea unei imagini cuprinzatoare a pietei locale de FM, concretizata in 66 de pagini in format A4, care prezinta informatii actuale, structurate si reprezentate in formate grafice intuitive. Studiul include analize si evaluari rezultate din cercetari calitative tip focus group cu specialisti din cele trei dimensiuni ale pietei de FM  - proprietari de cladiri, utilizatori finali si furnizori de servicii.


Cei doi autori, Richard Mocko si Adrian Balasu - cu o experienta consistenta in FM,  s-au concentrat in privinta consumatorilor de servicii pe informatii si opinii colectate de la proprietari de cladiri sau chiriasi. Privind piata furnizorilor de servicii, au fost evaluate si comparate date oferite de manageri de firme specializate in servicii externalizate sau de departamente interne de FM din cadrul unor mari companii. In dorinta de a avea o cat mai larga adresabilitate, inclusiv internationala, studiul este redactat in limba engleza, dar graficele exemplificatoare sunt bilingve.

Invitam toti specialistii interesati de a patrunde in intimitatea domeniului FM romanesc sa achizitioneze brosura, disponibila doar in format tiparit, in 250 de exemplare individualizate cu un cod unic de inregistrare. Comenzile pot fi date prin intermediul site-ului ROFMA și al partenerilor sai. Preturile de vanzare (fara TVA) sunt:

- 40 de Euro - pentru membrii ROFMA,
- 60 Euro - pentru non-membri.

 

 

Formular Comanda

Date facturare

Denumire firma/ Nume persoana fizica
Invalid Input

CUI / CNP
Invalid Input

Adresa sediu/ Domiciliu
Invalid Input

IBAN, Banca
Invalid Input

Informatii de contact

Nume si Prenume
Invalid Input

Adresa email(*)
Invalid Input

Numar telefon(*)
Invalid Input

Plata

Membru Rofma

Invalid Input

Plata

Invalid Input

Cumparatorul va primi pe adresa de email completata, un link care ii va oferi posibilitatea de a achita online produsul. Dupa achitare cumparatorul va primi prin email confirmarea platii.

Livrare

Invalid Input

Persoana de contact Catalina Chiornita 0740 097 765

Adresa de livrare ca si adresa de facturare

Invalid Input

Adresa de livrare
Invalid Input

Trimite
  

 

 

Voteaza

 

Ce alte cursuri organizate de ROFMA ar fi de interes pentru dvs.
Vanzari si promovare in FM
Contractarea in FM, caiete de sarcini, SLA-uri, KPI
Notiuni de administrare, operare si intretinere pentru site manageri
IT in FM
Curateniea cladirilor pentru sefii de echipe si site manageri
Mentenanta tehnica
Managementul energetic
Waste management
Space Management
Move/Relocation Management
Instrumente financiare pentru FM

Membri ROFMA

Membri fondatori