FM WITHOUT BORDERS - INTALNIREA DE LUCRU ROFMA-DELEGATIA SPECIALISTILOR FM DIN ELVETIA

Bookmark & Share:

In perioada 20-22 aprilie, ROFMA a fost gazda a unei delegatii a Asociatiei Elvetiene de Facility Management (IFMA Chapter Elvetia) pentru un schimb de experienta cu specialisti romani din sectorul FM. 

Intalnirea a debutat cu o masa rotunda - FM WITHOUT BORDERS - avand ca tema potentialul dezvoltarii unor proiecte de cooperare bilaterala in domeniu, la care au participat 25 de membri ROFMA și furnizori de servicii, dezvoltatori, consultanți și reprezentanți ai zonei de educație din Elveția.

 

Pe parcursul evenimentului au fost prezentate obiectivele, realizarile si proiectele ROFMA, punandu-se accentul pe ROFMEX - Expozitie de echipamente, produse, tehnologii si solutii pentru facility management si servicii suport. Conferinta internationala, cursuri si Experience Area - ce va avea loc in premiera in aceasta toamna.

Robert Risse, Chapter board international affairs IFMA, a făcut o scurtă prezentare a Asociatiei Elvetiene de Facility Management in contextul pietei elvetiene de FM, trecând în revistă trendurile, proiectele de educație și cei mai importanți jucători în domeniu.

Cu sprijinul ROFMA, membrii delegației elvetiene au făcut, pe 21 si 22 aprilie, vizite de documentare la obiective reprezentative din Bucuresti, precum Arena Nationala, Spitalul Monza, Petrom City si Oregon Park; le-au fost prezentate cele mai noi tehnologii si solutii de facility management si au facut schimb de know-how cu specialisti romani in facility management.

          

 

 

 

Voteaza

 

Ce alte cursuri organizate de ROFMA ar fi de interes pentru dvs.
Vanzari si promovare in FM
Contractarea in FM, caiete de sarcini, SLA-uri, KPI
Notiuni de administrare, operare si intretinere pentru site manageri
IT in FM
Curateniea cladirilor pentru sefii de echipe si site manageri
Mentenanta tehnica
Managementul energetic
Waste management
Space Management
Move/Relocation Management
Instrumente financiare pentru FM

Membri ROFMA

Membri fondatori