BUSINESS REVIEW ANUNTA CEA DE-A CINCISPREZECEA EDITIE A CONFERINTEI REALTY

Bookmark & Share:

Business Review anunta cea de-a cincisprezecea editie a conferintei Realty, evenimentul dedicat profesionistilor din sectorul imobiliar, ce va avea loc pe 16 Iunie la hotel Sheraton Bucuresti, sala Platinum. Realty 2016 va parcurge cele mai relevante subiecte din segmentele de birouri, retail, industrial si rezidential cu scopul de a marca oportunitati de crestere a competitivitatii in sectorul imobiliar precum si a stimula o mai buna intelegere a cerintelor si asteptarilor pietei.

Centrata pe cele patru mari segmente ale industriei, conferinta va aduce rapoarte de piata exclusive, oportunitati de invatare, trenduri ale pietei si va facilita networkingul si stabilirea unor parteneriate profitabile. Printre subiectele ce vor fi discutate la eveniment se afla:

● Atractivitatea Romaniei pentru investitii imobiliare in regiune

● Evolutia preturilor in 2016

● Trenduri imobiliare: cladiri verzi

● Noi trenduri de consum

● Previziuni legate de noi investitii si consolidari pe piata locala

● Tendinte in dezvoltarea de proiecte rezidentiale

● Implicatiile legii darii in plata pentru piata imobiliara

● Alternative de finantare pentru dezvoltatori si cumparatori privati

Pornind de la o evolutie pozitiva in 2015, piata locala de real estate isi pastreaza premisele de crestere in 2016. Pe segmentul de office un volum record de aproximativ 350.000 mp2 de spatii noi va fi finalizat anul acesta, aproximativ de cinci ori mai mult decat in anul precedent. O suprafata de spatii comerciale de tip mall de aproximativ 100.000 mp2 va fi livrata numai in Bucuresti pana la finalul anului si, data fiind cresterea consumului, dezvoltatorii raman optimisti. Sunt asteptari mari si pentru sectorul industrial/logistic avand in vedere evolutia efervescenta din 2015, in timp ce pe piata rezidentiala jucatorii spera ca recenta lege a darii in plata sa nu puna capat cresterii din ulitimele 12 luni. Vor fi validate premisele ca 2016 va fi un an mai bun decat cel anterior pentru piata de real estate?

Mai multe informatii despre eveniment, sesiunile de discutii si vorbitori pot fi gasite pe pagina evenimentului.

Membrii ROFMA interesati sa participe primesc 20% discount!

Inregistrarea se face la urmatorul link: http://www.business-review.eu/register-to-event?id=101596. Pentru a beneficia de oferta speciala completati codul de discount “ROFMA2016” in campul “Dicount code” al formularului de inregistrare.

 

Pe parcursul ultimilor cincisprezece ani, revista Business Review a sprijinit profesionistii din industria imobiliara prin rapoarte de piata, trenduri, prognoze si analize ale contextului legal precum si prin incurajarea cresterii industriei si a networkingului.

 

 

Voteaza

 

Ce alte cursuri organizate de ROFMA ar fi de interes pentru dvs.
Vanzari si promovare in FM
Contractarea in FM, caiete de sarcini, SLA-uri, KPI
Notiuni de administrare, operare si intretinere pentru site manageri
IT in FM
Curateniea cladirilor pentru sefii de echipe si site manageri
Mentenanta tehnica
Managementul energetic
Waste management
Space Management
Move/Relocation Management
Instrumente financiare pentru FM

Membri ROFMA

Membri fondatori